Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi volt a legviccesebb, amit...

Mi volt a legviccesebb, amit a terhességed alatt kérdeztek tőled?

Figyelt kérdés
2013. márc. 23. 14:38
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
88%
Férjem haverjával beszélgettünk és megkérdezte, hogy és mit vártok kisgyereket? Erre én hát reméljük nem kiskutya:D szegény a nemét akarta kérdezni de olyan zavarban volt:)
2013. márc. 23. 16:30
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Tôlem egy kedves rokon kérdezte meg: "És van ennek a gyereknek apja?", mire én cinikusan: "Nem, magamnak d.gtam fel"
2013. márc. 23. 17:34
 13/23 anonim ***** válasza:
73%

Egyik kollégám bővelkedett a vicces kérdésekben.

Megkérdezte, amikor 10 hetes voltam, hogy rúgdal-e már?

Megkérdezte, hogy nem szorultam-e be még sehova? (Háromgyerekes családapa, én visszakérdeztem, hogy a feleségével ez gyakran megtörtént-e?)

Amikor bejelentettem márciusban, hogy két hónapos terhes vagyok, visszakérdezett, hogy a nászúton fogant? (Nyáron volt az esküvő és a nászút is, amikor ezt mondtam neki, mondta, hogy tudom, azért kérdezem.)

De ő kérdezte meg azt is, hogy hogy történt? (Mondom háromgyerekes családapának ezt én magyarázzam meg?)

Amikor látott az iroda konyhájában mosogatni (kesztyű nélkül), megkérdezte, hogy nem mondták, hogy ezt nem szabad, csak kesztyűben?

2013. márc. 23. 18:10
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Anyósm vicces kérdése, hogy "Jézusom mekkora nagy a hasad? Normális ez? Jársz orvoshoz?" - most erre mit mondjak :-)
2013. márc. 23. 19:11
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Egyik régi ügyfél a napokban jött felénk... és megkérdezte, terhes vagyok-e. Mondtam, hogy igen. Mire kijelentette, hogy akkor baba lesz. Vaslogikájára építve jeleztem, hogy mi is reméljük, hogy nem egy grincs. :)
2013. márc. 23. 23:15
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Tőlem megkérdezte a nagymamám, hogy a párom örül-e a babának. Mire mondtam neki, hogy persze, nagyon örülünk, mindketten. Erre közölte, hogy "A francba, pedig ha nem örülne, én olyan szívesen felnevelném"...:P
2013. márc. 24. 11:36
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
pár napja a kánikulai melegben egy szál lenge kismamaruhában sasszézok az utcán azzal a tipikus csípő előretolós, "kakilni kell" mozgással és akkora hassal, mint egy hordó. szembejön a szomszéd és megkérdezi, h "csak nem terhes vagy?". de, a 7. hónapban...
2013. máj. 2. 20:08
 18/23 anonim válasza:

Most varjuk a masodik babankat, de meg csak a nagyon szuk barati tarsasagnak mondtuk el, mert az elejen vagyunk meg nagyon. Ket baratnom, akik tudjak, hogy a ferjem mar regota nyustol, hogy legyen mar kisteso, megkerdeztek egymastol fuggetlenul, hogy: a ferjem is orul-e..... . Aztan irtam, hogy miert ne orulne? Nah erre az egyik megkerdezi, hogy mondtam e mar anyukamnak, es o orul e.,,,erre mar azt irtam, hogy persze, de melyik nagymama nem orul az unokajanak.... Aztan irta is, hogy igen, mikor mar leirta, hogy hulye kerdes...:)

Mikor a kisfiammal voltam terhes, kb 20-22 hetes voltam, mikor rendszerint megkerdeztek tolem, hogy mit fogok dolgozni szules utan es mikor?...mikor mar az 5.ember kerdezte mar mondtam, hogy meg meg sem szultem, nem gondolkodtam rajta,mikor fogok ujra dolgoZni

2013. máj. 2. 21:10
 19/23 anonim ***** válasza:
kb 38-39 hetes terhes voltam, barátaim, ismerőseim már nagyon izgultak, hogy mikor megyek szülni végre már. az egyik IQ bajnok barátnőm -akit amúgy imádok :)- megkérdezte, hogy "mozog már?" válaszom: igen, a 18. hét óta érezni is (tudta jól, nem egyszer fogta a pocakom mikor rugdosott a picim). mint kisült, azt akarta kérdezni, hogy készülődik e már kifelé a baba....
2013. máj. 2. 21:58
 20/23 anonim ***** válasza:
51%
Amit többen is kérdeztek kb a 7hónaptól mikor már nagy volt a pocak,hogy terhes-e vagyok(nem híztam semmit,tényleg csak a hasam nagy) hogy terhes vagy?Nem dinnyét nyeltem egészbe :P A másik így a végén gyakori nap mint nap találkozunk és megkérdik,még nem szültél? :D
2013. máj. 2. 23:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!