Mi volt a legviccesebb, amit a terhességed alatt kérdeztek tőled?
Egyik kollégám bővelkedett a vicces kérdésekben.
Megkérdezte, amikor 10 hetes voltam, hogy rúgdal-e már?
Megkérdezte, hogy nem szorultam-e be még sehova? (Háromgyerekes családapa, én visszakérdeztem, hogy a feleségével ez gyakran megtörtént-e?)
Amikor bejelentettem márciusban, hogy két hónapos terhes vagyok, visszakérdezett, hogy a nászúton fogant? (Nyáron volt az esküvő és a nászút is, amikor ezt mondtam neki, mondta, hogy tudom, azért kérdezem.)
De ő kérdezte meg azt is, hogy hogy történt? (Mondom háromgyerekes családapának ezt én magyarázzam meg?)
Amikor látott az iroda konyhájában mosogatni (kesztyű nélkül), megkérdezte, hogy nem mondták, hogy ezt nem szabad, csak kesztyűben?
Most varjuk a masodik babankat, de meg csak a nagyon szuk barati tarsasagnak mondtuk el, mert az elejen vagyunk meg nagyon. Ket baratnom, akik tudjak, hogy a ferjem mar regota nyustol, hogy legyen mar kisteso, megkerdeztek egymastol fuggetlenul, hogy: a ferjem is orul-e..... . Aztan irtam, hogy miert ne orulne? Nah erre az egyik megkerdezi, hogy mondtam e mar anyukamnak, es o orul e.,,,erre mar azt irtam, hogy persze, de melyik nagymama nem orul az unokajanak.... Aztan irta is, hogy igen, mikor mar leirta, hogy hulye kerdes...:)
Mikor a kisfiammal voltam terhes, kb 20-22 hetes voltam, mikor rendszerint megkerdeztek tolem, hogy mit fogok dolgozni szules utan es mikor?...mikor mar az 5.ember kerdezte mar mondtam, hogy meg meg sem szultem, nem gondolkodtam rajta,mikor fogok ujra dolgoZni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!