Kismamik anyukák leírnátok mi volt a legviccesebb ami a terhesség/szülés alatt történt veletek?
Első babával: doktor úr, biztos, hogy nem a fejét érzem?
Doki: biztos (a szoba másik végéről), olyan gyorsan nem jöhet, első babával nem tudhatja...
Odanéz.
-Tyű, a fene, mégis, várjon, legalább el tudjam kapni!
(a nővérke kapta el, ő közelebb volt...)
van egy pár:)) igaz terhes nem voltam még,anyukámmal volt :D
az egyik:
Amikor szült,annyira erőlködött hogy akkorát fingott,hogy az orvos és a szülésznő a hasukat fogták a röhögéstől.. nem győzött bocsánatot kérni anyu:)aztán mondták h sok anyukánál előfordul:)
Jajj ez is szülésnél volt:
megszülettem és anyu kérdezte fiú?
orvos: nem.
anyu: hát akkor mi?
5 óra vajúdás után :DD aranyos lehetett :)
akkor unoka tesóm akkor volt 3 éves amikor anyu terhes volt velem.. Kérdezte uncsi tesóm. miért ilyen nagy a hasad anikó néni? ( anyukám anikó ) erre anya: mert bent van egy kis baba:),erre uncsi tesóm szaladt az anyukájához hogy : anya anya Anikó néni megevett egy kis babát:)
így ennyi ugrott be :) jó baba várást :) nemsoká szülsz:))
Sok egészséget kívánok!:)
Mondta a doki, most majd nyomni kell, húzz fel a làbaimat, fogjak meg a térdem alatt!
Hát én megfogtam a lábam alulról a térdem alatt, de közben fejbe rúgtam a dokit, aztán mindenki magyarázkodott ki mit ért az alatt, hogy a térde alatt...
off:de jó ez érdekel engem is
34 hetes vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!