Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamik anyukák leírnátok mi...

Kismamik anyukák leírnátok mi volt a legviccesebb ami a terhesség/szülés alatt történt veletek?

Figyelt kérdés
37hetes vagyok már minden bajom van! jó lenne kicsit jobb kedvre derülni:-) köszi
2013. febr. 3. 16:17
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Első babával: doktor úr, biztos, hogy nem a fejét érzem?

Doki: biztos (a szoba másik végéről), olyan gyorsan nem jöhet, első babával nem tudhatja...

Odanéz.

-Tyű, a fene, mégis, várjon, legalább el tudjam kapni!

(a nővérke kapta el, ő közelebb volt...)

2013. febr. 3. 16:24
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
ez nagyon jó :))
2013. febr. 3. 16:24
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

van egy pár:)) igaz terhes nem voltam még,anyukámmal volt :D

az egyik:

Amikor szült,annyira erőlködött hogy akkorát fingott,hogy az orvos és a szülésznő a hasukat fogták a röhögéstől.. nem győzött bocsánatot kérni anyu:)aztán mondták h sok anyukánál előfordul:)

Jajj ez is szülésnél volt:

megszülettem és anyu kérdezte fiú?

orvos: nem.

anyu: hát akkor mi?

5 óra vajúdás után :DD aranyos lehetett :)

akkor unoka tesóm akkor volt 3 éves amikor anyu terhes volt velem.. Kérdezte uncsi tesóm. miért ilyen nagy a hasad anikó néni? ( anyukám anikó ) erre anya: mert bent van egy kis baba:),erre uncsi tesóm szaladt az anyukájához hogy : anya anya Anikó néni megevett egy kis babát:)

így ennyi ugrott be :) jó baba várást :) nemsoká szülsz:))

Sok egészséget kívánok!:)

2013. febr. 3. 16:42
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Mondta a doki, most majd nyomni kell, húzz fel a làbaimat, fogjak meg a térdem alatt!

Hát én megfogtam a lábam alulról a térdem alatt, de közben fejbe rúgtam a dokit, aztán mindenki magyarázkodott ki mit ért az alatt, hogy a térde alatt...

2013. febr. 3. 16:42
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
A vajúdás 17. órájában már nagyon végem volt, csendben vajúdtam, vagyis inkább halkan szentségeltem :D A szomszéd szülőszobában a csaj brutálisan kiabált, nyögdécselt, és már nagyon irritált. Mondtam a páromnak: nézz már át hozzá, szexelnek vagy mi az Isten? Abba a másodpercbe belépett a szülésznő az ajtón, csak vigyorgott rajtam :D :D Én nem nagyon zavartattam magam, csak legyen már vége itt mindennek :D
2013. febr. 3. 18:27
 6/12 anonim ***** válasza:

off:de jó ez érdekel engem is

34 hetes vagyok

2013. febr. 3. 18:44
 7/12 A kérdező kommentje:
Jajj köszönöm igazán aranyosak vagyot nagyon jót nevettem:-):-):-) akinek van még írjatok
2013. febr. 3. 18:47
 8/12 anonim ***** válasza:
bocsi h írok:) ezek nagyon jó történetek:)ha nem zavar akkor olvasgatom 27hkm :)
2013. febr. 3. 18:52
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Én szülés alatt nem viccelődtem. Utána viszont a szobatársammal rengeteget nevettünk. Leírom azt amin a legtöbbet nevettünk. Ehhez fontos tudni, hogy kínomban nevettem már saját magamon, mert szana-szét szakadtam szüléskor, rengeteg vért vesztettem, az ágyból alig bírtam fölkelni, hogy a WC-ig elmenjek, mindenem fájt. Kaptam vért, ami ugye ilyen tologatós állványon volt. Na ezzel elindultam totyogva ki a WC-re, és elkezdtem nevetni saját magamon, hogy hogy mozgok. Valahogy olyan szerencsétlenül viccesnek találtam. A szobatársam elkezdett azon nevetni, hogy hogy tudok ezen nevetni és megállapítottuk, hogy milyen jól vágtatok az állvánnyal. :) Na mikor kiértem a WC-hez és megláttam a küszöböt, irtóra elkezdtem nevetni, hogy még ugrató is van. Viszont ettől a nevetéstől már elkezdett a pisi becsurogni. (Aki már szült tudja, hogy közvetlen szülés után, annyira érzéketlen ott lenn minden, hogy ilyenkor még esélytelen vissza tartani ha nagyon kell.) Na a WC-ről már tényleg úgy jöttem vissza, hogy dőltem a nevetéstől a szobatársam meg nem tudta, hogy most meg min nevetek ennyire. Mire nagy nehezen elmondtam neki, hogy most valóban bepisiltem a nevetéstől és ilyen még sosem történt velem. :)
2013. febr. 3. 18:53
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
:) Hát kedves utolsó! Sikerült úgy megnevettetned a sztorival, hogy én is majnem bepisiltem... Óriási lehetett. :):):)
2013. febr. 3. 19:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!