Terhesség, szülés után tényleg csúnyul a testünk? Főleg ha nem először, hanem harmadszor, negyedszer szülünk?
A férjemmel közösen neveljük gyermekeinket,és most úgy alakult,hogy ismételten babát várok.A férjem szerint viszont nem kellene megszülnöm,mert mostmár tuti csúnya marad a testem.csúnya megereszkedett mell,csúnya lógó has,löttyedt fenék,és ő nem fogja hagyni,hogy így legyen,mert szerinte már így is hihetetlen,hogy ennyi gyerek után még ilyen csinos és kívánatos vagyok.
Normális?!?! Hogy lehet ettől függővé tenni egy életet?
Viszont kicsit meg ijedtem,mert neki tényleg fontos hogy csinos maradjak,teszek is érte,de mi van ha igaza van,hogy ocsmány maradok.sokadszor szülő anyukák,milyen lesz a testünk 3-4-5 gyerek után? Köszönöm a válaszokat.
Első gyerek után nem volt semmi, ugyanolyan voltam (magas és vékony).
Második gyereket túlhordtam, szétszakadt a hasamon a bőr egy picit, nem vészesen, a többi ugyanolyan maradt.
Harmadik gyereket még jobban túlhordtam, még nagyobb lett a hasam, teljesen szétszakadt a bőr a hasamon. A testem ugyanolyan vékony és normális, de a bőrtől hánynom kell.
Engem teljesen tönkretett a 3. terhesség.
Úgyhogy ha abbahagytam a szoptatást, irány a hasplasztika, mert így én nem akarom leélni az életemet. Szép izmos hasam van, rajta valami gusztustalan bőrrel :S
Én 30-38 évesen szültem meg a 3 gyerekünket.
A cicim már nem feszes (nagyon sokáig szoptattam mindegyik babámat).
A hasam szép lapos, hasizom is látszik, formás a karom, a fenekem viszont már kezdi megadni magát, még formás, de már kezd dolgozni a gravitáció… Ez sem a gyerekek miatt, hanem már 40 éves vagyok és semmilyen tornát nem végzek (kivéve az egész napos lótás-futást). Ami csinos rajtam, azt csakis a genetikának köszönhetem, semmit sem kellett érte tennem.
Ha Te még teszel is érte, akkor formában vagy, a tested esetleges ”csúnyulása” nem lehet érv a 3. baba ellen.
Sajnos idővel, függetlenül a babától, "csúnyul" az ember. Megereszkednek a szövetek, fénytelen lesz a bőr stb...
De ha a férjednek ez a fontosabb, hát vágj vissza neki azzal, hogy ő is lesz még öreg "trottyos"...
Én mondjuk teljesen kiakadtam volna ettől a beszólástól, szerencsére nálunk ez nem téma. Én is vigyázok magamra, de már közelítve a 40-hez bizony látszik már a kor. Szerencsére a férjem nem azért szeret, mert feszes a fenekem és kemény a mellem. Ez a természet rendje.
Biztos, hogy a férjednek ez a baja, nem pedig az, hogy megint fel kell kelni éjszaka és többet kell segítenie?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!