Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamik anyukák leírnátok mi...

Kismamik anyukák leírnátok mi volt a legviccesebb ami a terhesség/szülés alatt történt veletek?

Figyelt kérdés
37hetes vagyok már minden bajom van! jó lenne kicsit jobb kedvre derülni:-) köszi
2013. febr. 3. 16:17
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Na a pisilős hozzászólással kapcsolatban nekem eszembe jutott egy kakis:

Harmadik, utolsó napomat töltöttem a kórházban és nálam is fenn állt az a probléma, ami beöntés után sokaknál: kaki még semmi. Úgyhogy egyik nővérke hozott valami innivalót, ha jól emlékszem. Kérdésemre megnyugtatott, hogy ez segít majd, de szaladnom azért NEM kell majd. Nagy szerencsémre nekem külön szobám volt wc zuhanyzóval. Épp álltam kb 2 lépésnyire a wc ajtajától, amikor éreztem rohannom kell... Mire megfogtam a kilincset, egy része már berobbant a gatyámba. Aztán levágódtam a wc-re. Elég, ha annyit írok: peremtől peremig. :D

Épp hogy megtöröltem magam, majd alvázmosás, ami persze összvarrt gáttal nem olyan egyszerű. A fő probléma az volt, hogy én aznap mentem haza, wcpapír mennyiség kiszámolva, csak azzal nem számoltam, hogy még jó párszor mennem kell. Gondoltam elugrok a boltba, muszáj wcpapírt szereznem (zsepim már egyáltalán nem volt), de úgy éreztem nem éri meg kockáztatni, nem úsznám meg szárazon. Akkor ez elég hülye szitu volt, mondhatni szarban voltam, de utólag azóta is nagyon jókat derülök rajta valahányszor eszembe jut. :)

2013. febr. 4. 13:56
 12/12 anonim ***** válasza:
Mikór megszületett a kisfiam egyből pisilt a dokim meg kiabálva mondta,hogy jesszusom mekora farka van :)
2013. febr. 25. 12:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!