Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 21 hétben vagyok. Semmi...

21 hétben vagyok. Semmi panaszom. Mennyi magnerotot szedjek?

Figyelt kérdés

2013. márc. 22. 17:29
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
23%

Szépen le tudod rendezni a veled nem egyet értő helyzetet. Hát mit mondjak szép példa leszel. Ez van, habár én nem kezdelek általános alsós szintet ütő stílusban leírni.

Tudod elég lett volna ennyi: "köszönöm, de én szedni szeretnék magnéziumot" . De mit is várunk el a mai világban.

2013. márc. 22. 18:36
 12/21 anonim ***** válasza:
Bocsi, hogy nem a kérdésre válaszolok, de a magnéziumot mikortól ajánlják? Csak mert én most vagyok 15 hetes és a dokim azt mondta, felesleges, mivel nincs panaszom és a vérképem is teljesen jó. Remélem tényleg nem baj, hogy nem szedem.
2013. márc. 22. 18:51
 13/21 anonim ***** válasza:
0%
Kik ajánlják?? Ja, az itteni anyukák. Miért akarod felülírni az orvosod tanácsát?
2013. márc. 22. 18:57
 14/21 anonim ***** válasza:
Jó, hogy nekem esel:) Csak kíváncsi voltam és ha felülbírálnám, akkor szednék magnéziumot. Kösz a választ amúgy.
2013. márc. 22. 19:06
 15/21 anonim ***** válasza:
Dehogy esek neked. Csak kíváncsi voltam , azért kérdeztem :)
2013. márc. 22. 19:08
 16/21 A kérdező kommentje:
AZ alsós szint nálad figyel be! Mit foglalkozol olyan kérdéssel, ami nem érdekel? És igen , van bajom az olyanokkal, akik full értetlenek, s messzire kerülöm őket a való életben . Itt sajnos nem tehetem, meg. Kb ez a 3. kérdés amit kiírtam az elmútl 21 hetem alatt, s pont nem a te kötekedésedre vagyok kíváncsi. Persze , hogy leszerelek. S ennek nagyon egyszerű az oka: A kérdésemre válaszoltál az első hsz-del? (nem vagyok biztos benne, hogy ezt a kérdésemt is érted ezért segítek: NEM! Nem válaszoltál a kérdésemre!)
2013. márc. 22. 19:48
 17/21 A kérdező kommentje:

#12-esnek

Nem tuodm mikortól ajánlják. Én megelőzésre ad-hoc jellegel amikor esezmbe jutott akkor szedetem, heti 3-4-5 alkalommal 1-1 szemet. Most szedem már mindennap 1-et. Hogy mennyi az ideális én sem tudtam, de itt most ebben segítettek. 1-2 szemnél maradok amíg különösebb indok nem lesz az emelésére. Bár reméljük nem lesz.

2013. márc. 22. 19:51
 18/21 A kérdező kommentje:

"Kik ajánlják?? Ja, az itteni anyukák. Miért akarod felülírni az orvosod tanácsát?"

Az sztk-s orvosom még a véreredményeimet sem látta a mai napig! S nem is hiányolta! Nemhogy tanácsokat adjon... :O kb 5 pecenként váltjuk egymást a rendelésen. Így spec. nálam nincs is mit felülbírálni. :O :-/

2013. márc. 22. 19:53
 19/21 anonim ***** válasza:

Hát ha egy kérdés nálad kötekedés és ezáltal éretlennek tartasz valakit akiről elképzelésed sem lehet, hogy ki.

Tudod mi a kötekedés? Ez: annyira aggódsz a babád egészségéért holmi netről szedett mindenféle okossággal, de annyi felelősséged nincs, hogy elmenj egy normál orvoshoz, aki nem futószalagon vizsgál, ha egyáltalán vizsgál és alaposan kielemzi a véreredményedet!Ez a felelőtlenség! Vagy aggódom vagy nem! Ha aggódom elmegyek egy olyan orvoshoz akinek a babám egészsége fontos és tesz érte és felvilágosít! Nem itt kérdezgetek. Ki is az éretlen? Gondolkozz mielőtt ítélkezel.

Én nem teszek itt fel kérdéseket, habár olvasgatok. Én hozzáértő emberektől kérdezek, aki engem egyénileg ismer. Lásd orvos, magánorvos, hisz minden eset más.

Én csak egy kérdést tettem fel, igaz tény nem a kérdésre válaszoltam, de ha nincs semmi gond, akkor minek a szervezetbe nem természetes valami? Rendben, hogy vitamin, de lehet nincs is rá szükséged vagy épp elég lenne természetes dolgokból kinyerni. Én csak ezért voltam kíváncsi és tettem fel az első kérdésemet. Hát bocsássa meg akit zavar. De nem ítélkeztem ellentétben veled, nem neveztelek agyilag nullának sőt éretlennek sem. Viszont javaslom a tükörbe nézést mert ez nagyon rossz példa a születendő gyermekednek!

A válaszom első fele igen, az volt kötekedés. De jogos kötekedés, hisz muszáj lereagálnom a kérdező nagyon kedves válaszát amivel épp egy idegen embert akar földbe taposni.

2013. márc. 22. 20:06
 20/21 A kérdező kommentje:

De ráérsz... Irigyellek... igen nyílván én a tipikus túl aggódó vagyok az eddig feltett 3 kérdésemmel.

Na jó.. figyu! Hagyjuk egymást. Oks! Másra fordíts ekkora energiát, bár nem biztos , hogy a világ jobban jár vele, de én mindképp. :O

Nincs szükségem az okoskodásodra, amit kérdeztem arra a választ megkaptam. Ennyi. AZ oldalt sikerült a funkicójának megfelelően használnom. " oszt jó napot"

2013. márc. 22. 21:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!