Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Normális, hogy nekem semmi...

Normális, hogy nekem semmi panaszom nincs?

Figyelt kérdés
Igazából gondolom, hogy normális, de mindig mást olvasok. Szombaton töltöm a 38. hetet, de még semmit nem érzek. Ezzel szemben, nagyon sok mindenkinél olvasom, hogy már a 36. 37. héten vagy akár előbb is jóslóik vannak és majd meg szülnek. Ugye van akinek ilyenkor már be is indul a szülés. Nekem meg semmi. Minden rendben van, és volt eddig a terhesség alatt, talán egy picit kisebb a baba a terhességi héthez képest, de ugye ezek is csak becslések. Rendesen mozog, elég aktívnak érzem. Hála égnek... Nincsenek jóslóim azt sem tudom az milyen. Szóval nyugtassatok meg, hogy jó ez így...Ugye?
2012. nov. 8. 15:00
 1/7 anonim ***** válasza:

tök normális :)

2 gyerekem van, egyiknél sem voltak joslóim...

1 gyerekkel zökkenőmentesen megmásztam a Gellért hegyet 38 hetesen...másodikkal még többet mentem :D

szülés előtt is olyan fitt voltam hogy el sem tudtam képzelni h szűlni fogok :) egyáltalán nem tudatosúlt bennem mert annyira jól voltam

mázlisták vagyunk:)

2012. nov. 8. 15:07
 2/7 anonim ***** válasza:
Bizony, hogy normális, nagyon szerencsés vagy! Nekem az első terhességnél egyedül az utolsó hónapban jelentkező vizesedés okozott gondot, egyébként nagyon jó volt a közérzetem az első pillanattól az utolsóig. Jóslóim se voltak, a 40+1 napon elment a magzatvíz, onnan tudtam, hogy szülni fogok. Élvezd ki minden pillanatát, mert - szerintem - egy nő életében ez a leggyönyörűbb időszak, még minden új, és semmi mással nem kell foglalkozni, csak a hasadban növekvő kis élettel. Könnyű szülést kívánok!
2012. nov. 8. 15:29
 3/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is szombaton leszek 38 hetes.Nekem sincsenek jóslóim,a pocakom néha keményedik de annyi.Nekem is kisebb a baba 1 héttel,2600 gramm volt 1 hete,a doki azt mondta 3 kg lesz kb.

Neked mekkora a babád?Első baba?Fiú lány?

Én Nov.18-án megyek a szülészetre,onnan már csak kicsi lányommal jövök haza :)

2012. nov. 8. 15:45
 4/7 A kérdező kommentje:
Kedves Utolsó! Holnap lesz két hete amikor utoljára látott a doki, és akkor becsülték 2227 grammra. Ez alapján mondta, hogy kicsit kisebb az átlagnál. Legközelebb holnap megyek a dokihoz és nagyon kivi vagyok hogy két hét alatt mennyit nőtt. Nekem is első baba és kis lányka lesz. Hogyhogy te ilyen hamar mész kórházba? Én nov. 25re vagyok kiírva, ha addig nem lesz semmi baj.
2012. nov. 8. 15:51
 5/7 anonim ***** válasza:

Én nov. 26-ra vagyok kiírva és nekem sincs semmi bajom leszámítva a haskeményedéseket, ha megyek valahová.

Sőt, múlt szombaton még kerékpároztam, mászkáltam az erdőben.

Első baba, gondolom, ezért is viselem könnyen, a hasam is kisebb az átlagnál.

Amiatt rossz csak ez, hogy így bennem van a para, hogy minden előjel nélkül fog hirtelen beindulni a szülés és a hátam közepére sem kívánom az élményt, hogy pl. egy bevásárlóközpont közepén azon kapjam magam, hogy magzatvízben tocsogok, miközben körülöttem azt hiszik, hogy összepisiltem magam :)

2012. nov. 8. 19:37
 6/7 A kérdező kommentje:
Kedves Utolsó! Azért attól ne félj, hogy egy bevásárlóközpont közepén fogsz elfolyni, mert épp a szülésznőmmel is beszélgettem és ő is azt mondta, hogy ez azért elég ritka. Nem beszélve arról, hogy lehet nem is fog olyan hamar elfolyni csak el kezd szivárogni. Azért könnyű szülést kívánok neked is! :D
2012. nov. 9. 09:51
 7/7 anonim ***** válasza:

Az orvosom vasárnap lesz ügyeletbe és berendelt,ha nem aznap de hétfőn biztos meg lesz a baba.

Nem Magyarországon élek,itt máshogy megy ez az egész(Románia).

Itt nem nagyon lépik túl a 40 hetet.

2012. nov. 9. 10:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!