Normális, hogy nekem semmi panaszom nincs?
tök normális :)
2 gyerekem van, egyiknél sem voltak joslóim...
1 gyerekkel zökkenőmentesen megmásztam a Gellért hegyet 38 hetesen...másodikkal még többet mentem :D
szülés előtt is olyan fitt voltam hogy el sem tudtam képzelni h szűlni fogok :) egyáltalán nem tudatosúlt bennem mert annyira jól voltam
mázlisták vagyunk:)
Szia!
Én is szombaton leszek 38 hetes.Nekem sincsenek jóslóim,a pocakom néha keményedik de annyi.Nekem is kisebb a baba 1 héttel,2600 gramm volt 1 hete,a doki azt mondta 3 kg lesz kb.
Neked mekkora a babád?Első baba?Fiú lány?
Én Nov.18-án megyek a szülészetre,onnan már csak kicsi lányommal jövök haza :)
Én nov. 26-ra vagyok kiírva és nekem sincs semmi bajom leszámítva a haskeményedéseket, ha megyek valahová.
Sőt, múlt szombaton még kerékpároztam, mászkáltam az erdőben.
Első baba, gondolom, ezért is viselem könnyen, a hasam is kisebb az átlagnál.
Amiatt rossz csak ez, hogy így bennem van a para, hogy minden előjel nélkül fog hirtelen beindulni a szülés és a hátam közepére sem kívánom az élményt, hogy pl. egy bevásárlóközpont közepén azon kapjam magam, hogy magzatvízben tocsogok, miközben körülöttem azt hiszik, hogy összepisiltem magam :)
Az orvosom vasárnap lesz ügyeletbe és berendelt,ha nem aznap de hétfőn biztos meg lesz a baba.
Nem Magyarországon élek,itt máshogy megy ez az egész(Románia).
Itt nem nagyon lépik túl a 40 hetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!