Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 21 hétben vagyok. Semmi...

21 hétben vagyok. Semmi panaszom. Mennyi magnerotot szedjek?

Figyelt kérdés

2013. márc. 22. 17:29
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
26%
Akkor minek magnerot?
2013. márc. 22. 17:39
 2/21 anonim ***** válasza:
Én egyet szedek, 23 hetes vagyok, nekem sincs panaszom.
2013. márc. 22. 17:53
 3/21 anonim ***** válasza:
Szedjed csak mert az lehet, hogy most nem görcsölsz, de a magnézium meg is előzi a görcsöket.Ártani tuti nem ártasz vele!!Szóval a 36.hétig szedd nyugodtan!34hkm
2013. márc. 22. 17:55
 4/21 anonim ***** válasza:
Utolsó voltam:ja és napi 2 magnerot elég mert abban van a legtöbb mg.
2013. márc. 22. 17:55
 5/21 A kérdező kommentje:

Köszi, sokat segítettél!

Írás kényszered van? mert midenre válaszoltál, csak a kérdésre nem!

S csak neked, csak most:

"A szervezet számára "alapjáraton" is rendkívül fontos a magnézium pótlása, hiszen több száz enzim működésében és az anyagcsere-folyamatokban is nagy szükség van rá. Fokozottan fennáll ez a szükséglet azonban a terhesség, illetve a szoptatás alatt: nem véletlen, hogy a szakemberek ún. "fiziológiás magnéziumhiánynak" nevezik a terhességi időszakot. "

"Természetesen, a magnézium elengedhetetlenül szükséges a megfelelő magzati fejlődéshez is - hiánya esetén a születendő kisbaba fejlődése lelassulhat. "

2013. márc. 22. 17:57
 6/21 A kérdező kommentje:
#2-es, #3-as válaszolók nagyon köszönöm!! :)
2013. márc. 22. 18:03
 7/21 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Bocsi. Nem bántásból írtam , de már bánom is. Nem tudtam, hogy egy orvos-szakember teszi fel a kérdést.
2013. márc. 22. 18:14
 8/21 anonim ***** válasza:
35%

Másrészt felőlem ehetsz 10-et is. Engem igazán nem érdekel. Bár érdekes hogy nem a nőgyógyászodtól kérsz tanácsot, aki látja a vérvétel eredményeidet. Ott ugyanis látszik a magnéziumhiány ha van.

Na most írhatod, hogy íráskényszerem van:)

2013. márc. 22. 18:17
 9/21 A kérdező kommentje:
Egyelek meg, nem hívogatom minden sza**al sem a védőnőt, sem a nőgyógyászt. Nem vagyok orvos, és nem vesznek hetente tőlem vért, hogy lássák, most épp magnézium hiányos vagyok-e, vagy nem. Hülye meg végképp nem vagyok, h 10-et egyek. Ha meg nem érdekel mennyit szedek, akkor végképp nem értem mi a fenének kommentáltad a kérdést. Agyiszint=00 :O
2013. márc. 22. 18:26
 10/21 anonim ***** válasza:

Szia.

Szerintem ha nincs semmi bajod(keményedés,görcsök)akkor elég napi 1-2 szemet bevenned.

Én szedek görcsökre és keményedésekre napi 4-6 szemet.

33+3 hkm

2013. márc. 22. 18:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!