21 hétben vagyok. Semmi panaszom. Mennyi magnerotot szedjek?
Köszi, sokat segítettél!
Írás kényszered van? mert midenre válaszoltál, csak a kérdésre nem!
S csak neked, csak most:
"A szervezet számára "alapjáraton" is rendkívül fontos a magnézium pótlása, hiszen több száz enzim működésében és az anyagcsere-folyamatokban is nagy szükség van rá. Fokozottan fennáll ez a szükséglet azonban a terhesség, illetve a szoptatás alatt: nem véletlen, hogy a szakemberek ún. "fiziológiás magnéziumhiánynak" nevezik a terhességi időszakot. "
"Természetesen, a magnézium elengedhetetlenül szükséges a megfelelő magzati fejlődéshez is - hiánya esetén a születendő kisbaba fejlődése lelassulhat. "
Másrészt felőlem ehetsz 10-et is. Engem igazán nem érdekel. Bár érdekes hogy nem a nőgyógyászodtól kérsz tanácsot, aki látja a vérvétel eredményeidet. Ott ugyanis látszik a magnéziumhiány ha van.
Na most írhatod, hogy íráskényszerem van:)
Szia.
Szerintem ha nincs semmi bajod(keményedés,görcsök)akkor elég napi 1-2 szemet bevenned.
Én szedek görcsökre és keményedésekre napi 4-6 szemet.
33+3 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!