Keményedik a hasam? Nem korai ez még?
16 hetes leszek holnap és görcsöl menszi szerüen a hasam,az orvos szerint ez nem gond ha nem nagyon fáj! Nos nem vészes a fàjdalom,de mintha keményedne és feszülne a hasamalja néha ez miért van???
Lehet ebből baj?
Hát végül is igen,korai.Mennyi magnéziumot szedsz??
Hát nem tudom,hogy milyen orvosod van,de nekem erre azt mondta a doki az ügyeleten,hogy kíméljem magam,nem élhettem házas életet(még a mai napig sem lehet),és napi 3x1 szem magnerotot írt elő.Amit néha meg kellett dupláznom görcsök miatt.Igaz nekem mindez csak 22 hetesen jött elő,de még nekem is korainak tartotta a doki!!Pihenj sokat,ne emelgess,ne sétálj olyan sokat mert attól is bekeményedhetsz és görcsölhetsz is(saját tapasztalat!).
És ha eddig magne B6-ot szedtél akkor cseréld le magnerotra vagy valami erősebbre,mert a magne B6 keményedésre és görcsre elég gyenge magnézium!!
Ja és igen,sajnos lehet ebből baj is,ha nem pihensz eleget és nem szedsz elég magnéziumot,mert sajnos koraszülés is lehet a vége!!
33+3 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!