Ha kemenyedik a hasam, 24-ik hetben es megnyilnek azt eszreveszem? A korai kemeyedestol meg ki tudom hordani a kisbabamat?
Szia! Nekem a 24. héten észrevette az orvos, hogy nyitva a belső méhszájam + megrövidült a méhnyak. Két héttel később egy másik doki közölte, hogy a külső méhszáj is kinyílt már valamennyire. Kicsit megijedtem. Próbáltam én pihenni, már amennyire két (nem túl nagy) gyerek mellett lehet, szedtem a Magne B6-ot meg egy kicsi Seduxen-t is, de többet nem tudtam tenni. Jelentem, már a 33. hétben vagyok, és sokat keményedek ugyan, de még mindig nem szültem! Holnap nézi meg az orvosom a méhszájat, könnyen lehet, hogy az elmúlt 2 hónapban tovább nyílt, de szerintem még odébb van a szülés. Azt mondják, hogy többedik tehességnél "szinte" normális az is, ha előbb nyílni kezd valaki. Úgyhogy ne aggódj, a doki ellenőrizni fogja időnként a méhszájadat, és szól, ha gond van. De ne legyen!
További boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!