Észreveszem ha elmegy a babám?
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy mindenképpen észreveszem azonnal?Vannak jelei?2hete késik a mensim,tesztek szerint terhes vagyok,de nemigazán érzek semmit csak a mellem feszül+gyakran megyek pisilni. Vagy nem is kellene, hogy ilyenkor még egyéb tünetei legyenek a terhességnek?2010. jún. 17. 16:17
1/5 anonim válasza:
Ne izgulj, nem kell más tünet. Majd a 8. hét környékén kezdődhet a hányinger, émelygés. De az sem törvényszerű, valakinek végig alig van tünete. Amit leírtál, tökéletes tünetek, nem kell félned, az aggódás nem tesz jót.
2/5 eszo válasza:
Semmi okod aggódni..és igen azt észreveszed, ha elmegy a babád!! sajnos nekem 1,5 hete ment el..úgyhogy biztos tudnád te is, ha baj lenne..ha nincs olyan sok tüneted az nem baj!!
Akkor kezdődik a baj, ha elkezdessz barnázgatni, meg vérezgetni..
De ne is gondolj ilyenekre!
Minden okés lesz!
Boldog babavárást!
3/5 A kérdező kommentje:
remélem is,hogy nincs baj,csak hát aggódok még,mert doki majd csak holnap fogja igazolni,hogy tényleg ott a babum:)
2010. jún. 17. 17:03
4/5 eszo válasza:
hát, nagyon ne éld bele magad, mert lehet hogy még nem fogja látni..csak petezsákot..vagy csak terhességre utaló megnagyobbodott méhet..stb..még elég korán mész dokihoz.
de az is megnyugtat ha már vmi pozitívat mond!
tudom én!
ne félj, minden rendben lesz!
5/5 A kérdező kommentje:
nem is gondoltam, hogy már vmi emberszerűt fog ott látni,de ha már biztatót lát az uh-n annak is örülök!
2010. jún. 17. 17:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!