Amikor a mensivel elmegy a ciszta is akkor az fájdalmasabb? Észreveszem majd?
Figyelt kérdés
2010. okt. 30. 17:07
1/5 anonim válasza:
Nem igazán értem a kérdésed.
A ciszta nem fog "kifolyni" belőled. Az majd szépen felszvódik, hogy mennyire fájdalmas nem tudom. Szerintem egyénfüggő. Nekem volt olyan ciklusom, hogy 5-6 cisztám is volt, de semmit nem éreztem. Egyébként is elég jól viselem a mensit. Ritkán vannak csak görcseim.
2/5 ketteske válasza:
Nekem is van ciszztám, és azt mondta a doki, hogy majd mensivel kiürül. Nem mondta, hogy fájdalmasabb lenne. Nekem pár nap múlva kiderül.
3/5 anonim válasza:
Barátnőmnek sokkal fájdalmasabb volt, onnan tudta hogy kiürült a ciszta, felszívódott. Elment másnap dokihoz és valóban.
4/5 A kérdező kommentje:
Abból gondoltam, hogy "elmegy", mert a doki úgy mondta, hogy eltávozik. Nekem még soha nem volt cisztám (most is azt gondoltam, hogy baba) ezért nem tudom, hogy ez hogyan is működik. Viszont már 45 nap után barnázok meg fog jönni érzem, és én minden hónapban megszenvedem a mensit. Már előre félek és azt szerettem volna tudni, hogy mire is számítsak. Egyébként köszi a válaszokat :-)
2010. okt. 30. 20:20
5/5 anonim válasza:
Mensivel távozik, jól mondta a dokid.
Nekem pár hónapja volt, 3 napot késett a mensim, terhességi tüneteket okozott. A mensi nekem jóval fájdalmasabb volt: iszonyatosan fájt a derekam és a petefészkem, de pár óra elteltével a fájdalom alább hagyott és minden ment a "régiben". 1 héttel késöbb voltam uh-n, már nem volt ott...
Nyugi, simán kibírható, csak kellemetlen. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!