Laparoszkópos petefészek ciszta műtét? Ki volt/van ugyanilyen cipőben, mint én?
Ma voltam nőgyógyásznál ultrahangon, és tele van mind a két petefészkem apró kis cisztákkal. Azt mondta, ha gyereket szeretnék, akkor ezeket laparoszkóppal ki kell bökdösni, hogy legyen peteérésem.
Ez hogyan zajlik? Tapasztalatok, vélemények érdekelnének.
Utána mennyi időre sikerült teherbeesni?
Elfelejtettem írni, hogy még azt is mondta, hogy nagyon vékony a méhnyálkahártyám!!
Valami tipp van esetleg arra, otthoni praktika, vagy teák, de hallottam a Premensről is... ezek használatosak?? A ciszták miatt szedhetem??
nekem is ciszták vannak,holnap megyek este dokihoz,babát akarunk,holnap este fog kiderülni,hogy kell e müteni vagy gyogyszeresen kezelik.
pcos vagy te is ?
Igen, én is pcos vagyok. Júliusban voltam hormonvizsgálatos vérvételen, minden rendben volt ott...
Mi is babát szeretnénk a párommal!
Megírod majd, hogy mit mondott a dokid??
persze,hogy megirom.
lelkileg ez engem nagyon megvisel,és a jó istenkét arra kérem,hogy neked is és nekem is segitsen.
milyen tüneteid vannak?
Szia!
Köszönöm szépen, nagyon aranyos vagy, én is szívből kívánom Neked, hogy minél hamarabb sikerüljön a baba!
Én Keszthelyen lakom. És Te??
Nekem nincsenek igazából tüneteim, nem vagyok túlsúlyos, semmi jelét nem érzem magamon a pco-nak, kivéve, hogy nem jön meg a menzim.. A dokim azt mondta, várjuk ki az október hónapot, hogy hátha megjön. Novemberben kell visszamennem hozzá és akkor beszéljük meg a továbbiakat.
Még nincs megbeszélve a műtét, csak úgy megkérdeztem.
Te mikor kezdted el a gyógyszer szedését??
én Debrecenben lakom.
nekem is kevés tünetem van,most meg kell várni hogy megjöjjön és 3.naptól szedem 5 napon át,aztán várom a csodát :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!