Sikerült valamelyikőtöknek a baba laparoszkópiás petefészek ciszta műtét után? Mennyit kellett váni műtét után a próbálkozással?
Nem tudonm meg tudlak-e nyugtatni. Nekem 10 éve volt petefészekciszta műtétem. Hatalmas volt. Nagyobb mint egy focilabda szóval el tudod képzelni. Igaz babát akkor még nem akartam mert még egyetemre jártam, de ha vigasztal picit utána rögtön beállt a ciklusom rendesen és teljesen tünetmentes voltam. Ha szerettem volna emiatt biztos lehetett volna. Sajnos most hogy szeretnék kiderült hogy endometriózisom is van. Emiatt most műtöttek. És emiatt nem jött valószínűleg a gólya.
A lényeg a ciszta semmi bajt nem okozott, pedig óriási volt és engem vágtak annó.
Nyugi ez nem lesz akadály. Szépen megjön a mensid és beáll a rendse ciklusod.
Még annyit, hogy a mostani műtétem után mivel hőmérőztek még a kórházba nyomon követtema peteérésemet. És ez a mostani sokkal nagyobb beavatkozás volt.
Ne izgulj sikerülni fog hamarosan.
Drukkolok
Nagyon köszönöm! Sokat segitettetek.
Egyébként műtét közben a másik petefészkemben meg endometrózist is találtak, azt is megműtötték... de állitólag az nem volt olyan vészes... remélem nem jön vissza.
Köszönöm. Neked is mielőbbi pocaklakót kívánok.
Szorítok Neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!