Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Sikerült valamelyikőtöknek a...

Sikerült valamelyikőtöknek a baba laparoszkópiás petefészek ciszta műtét után? Mennyit kellett váni műtét után a próbálkozással?

Figyelt kérdés
Nemrég volt a műtétem, 7 centis cisztát kellett eltávolitani. Aggódom, hogy nehéz lesz teherbe esnem a műtét után. A doki azt mondta, hogy nem lesz gond, de jó lenne tapasztalatokat hallani...
2009. jan. 22. 19:19
 1/9 anonim ***** válasza:
engem októberbe műtöttek cisztával és még nem sikerült teherbe esnem. nekem a varratszedés után 3- héttel mondta az orvos hogy lehet próbálkozni.
2009. jan. 22. 19:57
 2/9 A kérdező kommentje:
És rendesen beállt a ciklusod? Nekem a doki azt mondta hogy bármikor megjöhet, kiszámithatatlan. Van peteérésed? Köszi a választ... nem tudom hogy mire számitsak..
2009. jan. 22. 20:12
 3/9 anonim ***** válasza:

Nem tudonm meg tudlak-e nyugtatni. Nekem 10 éve volt petefészekciszta műtétem. Hatalmas volt. Nagyobb mint egy focilabda szóval el tudod képzelni. Igaz babát akkor még nem akartam mert még egyetemre jártam, de ha vigasztal picit utána rögtön beállt a ciklusom rendesen és teljesen tünetmentes voltam. Ha szerettem volna emiatt biztos lehetett volna. Sajnos most hogy szeretnék kiderült hogy endometriózisom is van. Emiatt most műtöttek. És emiatt nem jött valószínűleg a gólya.

A lényeg a ciszta semmi bajt nem okozott, pedig óriási volt és engem vágtak annó.

Nyugi ez nem lesz akadály. Szépen megjön a mensid és beáll a rendse ciklusod.

Még annyit, hogy a mostani műtétem után mivel hőmérőztek még a kórházba nyomon követtema peteérésemet. És ez a mostani sokkal nagyobb beavatkozás volt.

Ne izgulj sikerülni fog hamarosan.

Drukkolok

2009. jan. 22. 20:21
 4/9 anonim ***** válasza:
első vagyok. nekem rendesen megjött utána időbe . nézem a peteérést is elvileg lh teszt alapján azis van,de még nemjött össze sajna igy se.
2009. jan. 22. 21:38
 5/9 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm! Sokat segitettetek.

Egyébként műtét közben a másik petefészkemben meg endometrózist is találtak, azt is megműtötték... de állitólag az nem volt olyan vészes... remélem nem jön vissza.

2009. jan. 22. 21:42
 6/9 A kérdező kommentje:
Kedves 2. válaszóló! Nem semmi amit átélhettél! Remélem minden rendben lesz Nálad. Nagyon sok egészséget kivánok!
2009. jan. 22. 21:45
 7/9 anonim ***** válasza:

Köszönöm. Neked is mielőbbi pocaklakót kívánok.

Szorítok Neked.

2009. jan. 23. 07:27
 8/9 anonim ***** válasza:
SZia nekem tavaly októberben volt műtétem és tök jól beállt a ciklusom, sajna azóta még mindig nem sikerült a baba mi már 3 éve próbálkozunk és az a megdöbbentő legalábbis számomra hogy még csak 21 vagyok és nem esek teherbe pedig mind a kettőnknél rendben van minden!:S
2009. jan. 24. 09:44
 9/9 anonim ***** válasza:
Sziasztok. Megkérdezhetem, hogy azóta mi van veletek? sikerült teherbe esnetek? mennyi idő után?
2015. okt. 13. 09:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!