9 hetesen keményedik a hasam, és már látszik is a pocakom. Nem korai ez?
Figyelt kérdés
Estére már nagyon kemény a pocakom, és már láthatóan nőtt. Más is volt már így?2013. jan. 27. 18:41
1/4 anonim válasza:
Igen. Én most vagyok 10 hetes, és látszik a pocak. Valószínű, hogy nem a baba, hanem csak felpuffadtam, de a nadrágjaim már nagyon szűkek, nagyobbat kell vennem. Szóval lehet, hogy korai, de nem vagy egyedül. :)
2/4 anonim válasza:
Nekem is látszott ilyenkor, de ez még csak puffadás...4 5 hósan már úgy néztem ki mint aki szülni megy!Az alaptestalkatom vékony, talán ezért...Ha nagy pocid is lesz, gyorsan visszamegy ne izgulj:))
3/4 anonim válasza:
én is 10 hetes leszek holnap és akkora hasam van mint az első babánál a 25. hétben. a méhünk is nő a baba hiába csak 4cm körüli de a méh már egy nagyobb grapefruit nagyságú. természetesen a belek felpuffadása is közre játszik, de akinek 2. terhesség az ne is csodálkozzon, hiszen a hasizmok már nem a régiek és nem tartják vissza feszesen a beleket.
4/4 anonim válasza:
Nem mindegy hogy estére keményebbnek érzed a hasad vagy egész nap keményedéseid vannak. Az utóbbi nagyon nem normális ennyi idős terhesen.
Ha a második babádat várod akkor már látszódhat esetleg 9 hetesen a pocakod de ha az elsőt akkor az max puffadás. Általában a 15. héttől lehet észrevenni igazi változást.
30hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!