36+0 hetesen reggel "mindjárt megjön" érzésre ébredtem és azóta is leszakad a derekam és keményedik a pocakom. Nem korai ez még?
Szerintem ez rendben van, valószínűleg épp most fordul be, azért szakad le a derekad.
De ha aggódsz, vagy nem érzed jól magad, akkor menj orvoshoz.
(külső nyitott méhszáj nem jelent sokat önmagában, akár túl is hordhatod azzal)
Ha rendszeressé válnak a fájások, menj be. Ha 2 ujjnyira vagy, akkor rövidebb vajúdásra számíthatsz. 36 hetesen már nem lesz gond. Az hogy faros...nem tudom nálatok mennyire türelmesek. Errefelé mindenért rögtön vágnak.
Zuhanyozzál le kellemes meleg vízzel, melengesd a hasadat. Ha elmúlik, akkor csak jósló. Nekem a mostani terhességemnél két hétig mindennap voltak jóslófájásaim. Figyeld az órát, lehet, hogy 40 perc, 1 óra is kell, mire rájössz, hogy renszeres, vagy nem. De amikor nekem nyitva volt a méhszájam, minden lépésnél azt éreztem, hogy "jaj, most esik ki a gyerek". Figyeld magad! Korainak nem korai.
Nem két ujjnyira van, hanem két hete van nyitva. Nem ugyanaz :o)
Amúgy egyet értek, be lehet ülni a kádba egy jó meleg vízbe (nem forróba), és figyelni, a jóslók hossza általában 20-30 mp-ig tartó keményedés, a szülési fájásoké 40-60 mp, és ezek a meleg vízben rendszereződnek és sűrűsödnek, míg a jóslók szépen leállnak.
Valószínüleg csak jóslófájás. Ülj bele egy kád meleg, de nem forró vízbe. Ha elmúlik, akkor csak jósló volt, ha nem akkor a biztonság kedvéért menj orvoshoz. Azért még jó lenne ha 1-2 hetet bent maradna.
38+1 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!