30hetesen korai nekiállni babaruhát mosni?
Sztem. mindenki akkor most amikor szeretne. :) Én nem mostam csak egy párat hogyha esetleg előbb jön akkor legyen. Nem akartam hogy ott álljon még több mint 2 hónapot a szekrényben.
De sztem. ha ugy érzed hogy kimosod az sem baj :)
36hkm
Én ma vagyok 39 hetes, de a ruhák már 2 hete rendben sorakoznak.
35 hetes voltam, mikor nekiálltam kimosni, de csak 2 hete értem a végére, vasalással, hajtogatással, rendezgetéssel együtt. Most meg puszilgatom a kis kezeimet, hogy megcsináltam, mert mostanra semmihez nincs kedvem!
Szia:) En 32 hetes vagyok, a 30. kezdtem, most ertem a vegere. igaz en azert kezdtem ien koran mert kinyiltam es viszatartason is voltunk, tudoerlelo stb, tehat benne van a pakliban hogy elobb jon a babo.
Szerintem nyugodtan keszulodj, ha a 38. on se lesz semmi gondod, nyugod meg mindig at lehet mosni megegyszer:)
Szerintem hülyeség, még 2 hónapig ott áll a szekrényben....
5-6 hét múlva nyugodtan ráérsz hozzákezdeni, nem olyan nagyon-nagy munka szerintem, főleg azokat a kis mini ruhácskákat átvasalni egy pillanat műve csak.
Csak feleslegesen csinálod meg most, mert ha 5-6-8 hét múlva sem lesz meg a babád, meg kellene csinálnod újra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!