Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 30hetesen korai nekiállni...

30hetesen korai nekiállni babaruhát mosni?

Figyelt kérdés
Már alig várom hogy moshassak. :) Ugy gondoltam hogy amig nincs kész a babaszoba addig a mi szekrènyünkben csinálnék helyet a ruhácskáknak. Korai még szerintetek?
2013. jan. 26. 09:15
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem,főleg mivel a későbbiekben már sem erőd,sem kedved nem lesz.Ha haza jöttök a kórházból,legfeljebb átmosod még egyszer.
2013. jan. 26. 09:20
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Sztem. mindenki akkor most amikor szeretne. :) Én nem mostam csak egy párat hogyha esetleg előbb jön akkor legyen. Nem akartam hogy ott álljon még több mint 2 hónapot a szekrényben.

De sztem. ha ugy érzed hogy kimosod az sem baj :)

36hkm

2013. jan. 26. 09:20
 3/8 anonim ***** válasza:
Én most kezdem a 28. hetet és 1-2 hét múlva én is nekiállok.Pláne,hogy nálunk a fiam a 36. héten született.Soha nem lehet tudni mikor jön a baba.Inkább legyen kész 3 hónappal hamarabb,minthogy utána ne tudd megcsinálni valamiért.
2013. jan. 26. 09:25
 4/8 anonim ***** válasza:
Én 34 hetes vagyok, de énis 2 hét múlva elkezdem mosni a ruhácskákat mert fennáll h hamarabb jön. Meg most még van energiám megcsinálni, kivasalni és visszapakolászni a szekrénybe. Sztem nem baj ha Te is elkezded.
2013. jan. 26. 10:54
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Lehet hogy kimosok egy adagot hogy "simogassa a lelkemet" a babaruha pakolgatàs aztán majd késöbb a többit.
2013. jan. 26. 11:04
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Én ma vagyok 39 hetes, de a ruhák már 2 hete rendben sorakoznak.

35 hetes voltam, mikor nekiálltam kimosni, de csak 2 hete értem a végére, vasalással, hajtogatással, rendezgetéssel együtt. Most meg puszilgatom a kis kezeimet, hogy megcsináltam, mert mostanra semmihez nincs kedvem!

2013. jan. 26. 12:21
 7/8 anonim ***** válasza:

Szia:) En 32 hetes vagyok, a 30. kezdtem, most ertem a vegere. igaz en azert kezdtem ien koran mert kinyiltam es viszatartason is voltunk, tudoerlelo stb, tehat benne van a pakliban hogy elobb jon a babo.

Szerintem nyugodtan keszulodj, ha a 38. on se lesz semmi gondod, nyugod meg mindig at lehet mosni megegyszer:)

2013. jan. 26. 12:39
 8/8 anonim ***** válasza:

Szerintem hülyeség, még 2 hónapig ott áll a szekrényben....

5-6 hét múlva nyugodtan ráérsz hozzákezdeni, nem olyan nagyon-nagy munka szerintem, főleg azokat a kis mini ruhácskákat átvasalni egy pillanat műve csak.

Csak feleslegesen csinálod meg most, mert ha 5-6-8 hét múlva sem lesz meg a babád, meg kellene csinálnod újra.

2013. jan. 26. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!