Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Reménykedhetek még?

Reménykedhetek még?

Figyelt kérdés

01.31-én volt az utolsó vérzésem, tehát 7 hetesnek kéne lennem.

A héten voltam orvosnál, csak egy 9 mm-es petezsákot látott. A papíromra azt írta, 5 hetes, bizonyított terhesség. Tüneteim nem igazán vannak. a cicmet érzem néha, de nem jellemző. Kaptam Utrogestant és magnéziumot kell szednem.

Volt már 1 vetélésem, akkor csak gy üres petezsák nőtt 2 hétig, majd az is összeesett. De akkor voltak jelek, hogy baj van. Végig barnáztam, kaptam Duphastont, de az mellett sem szűnt meg.

Ti még reménykednétek?

2013. márc. 21. 13:17
 1/8 anonim ***** válasza:
Mikor mész újra?
2013. márc. 21. 13:22
 2/8 A kérdező kommentje:
Hétfőn
2013. márc. 21. 13:25
 3/8 anonim ***** válasza:
Igen, reménykednék. Mivel a terhességet csak a dokik szokták az utolsó menses első napjától számolni. Neked lehet, hogy később fogant, azért csak 5 hetes a terhességed. Pihenj sokat, szedd a gyógyszert és ne stesszelj. Nekem is volt egy vetélésem, de most egészséges babát várok!
2013. márc. 21. 13:25
 4/8 A kérdező kommentje:
Próbálok pihenni, de van 2 kicsi gyerkőcöm és 1 sokat dolgozó férjem, úgyhogy ezt elég nehéz kivitelezni.
2013. márc. 21. 13:28
 5/8 anonim ***** válasza:
Persze, hogy reménykedhetsz! Én 6+5 hetesen mentem először, de csak üres peteszák volt, doki 5+5-nek mondta. Két héttel később már mozgékony, dobogó szívű babácskát láttam! :-)
2013. márc. 21. 23:57
 6/8 A kérdező kommentje:

12 mm-es, dobogó szívű bébim van. :)

A méretei alapján pont az utolsó vérzésemnek megfelelő korú.

2013. márc. 26. 21:46
 7/8 anonim ***** válasza:

Nagyon szuper! :)

Boldog babavárást!

2013. márc. 27. 07:36
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2013. márc. 27. 12:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!