Két babámat is elvesztettem már, bele fogok őrülni. Útálom az egész világot. Miért van az hogy ahova nem kéne egyből bejön a baba és abortusz, vagy gyerekgyilkosság, máshol meg éveket küszködnek?
Csak most olvastam, amit írtál! Nagyon együttérzek Veled. De soha ne add fel!!!
Az Én történetem:! lombikbébi program... sikertelenül! Nem lehet elképzelni, milyen az, amikor hetekig reménykedsz, hogy most biztosan sikerül, aztán egy pillanat alatt dől össze, mert semmi.
Eltelt néhány év, már az örökbefogadáson gondolkodtunk, amikor terhes lettem. Elképesztő boldogság volt.... =. hétig, mert elvetéltem. Akkor tényleg azt gondoltam, hogy egy nővel szörnyűbb dolog nem történhet. Ugyanúgy éreztem, ahogy most Te. Eltelt 3 hónap, és újra terhes lettem. Nagyon rettegtem, hogy ismét baj lesz, de nem. Képzeld! Egy cuki kislányom született. Ma 4 éves. Ő minden szörnyűségért kárpótol minket! Tavaly is volt egy korai vetélésem, de nem adjuk fel! Addig próbálkozunk, amíg a kistesó is meg nem születik!!!!
Úgyhogy fel a fejjel! Soha ne add fel! Sikerülni fog, leszel Te is ANYUCI!!!
Szia!
Remélem nem szakítok fel sebeket..sajna csak most találtam rá erre...majdnem sírva fakadtam,ez olyan szörnyű igazságtalan az élet.3éves kérdés éehet már nem is írsz vissza,de érdekelne,hogy azóta mi lett veletek?remélem boldog anyuka vagy kismama lettél :) nekem is 2009ben spontán vetélésem volt idén missed ab. jó nem olyan mint halva szülni,de érzem min mentél keresztül.Én akkor utáltam mindent és mindenkit mint te pláne,hogy a barátnőmmel együtt voltunk terhesek és neki megmaradt a lánya.Azóta 7hetes vok és remélem mindne ok , mert 16.án volt szívhang :)kérlek írj ha gondolod, remélem azóta csak pozitív dolgok értek.
Üdv:egy együtt érző kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!