Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák/Anyukák! Ki szoktátok...

Kismamák/Anyukák! Ki szoktátok mosni az új ruhákat is az újszülöttnek/kisbabának?

Figyelt kérdés
Mi a véleményetek arról aki nem mossa ki?

2013. márc. 19. 15:20
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
10- es vagyok, az első 3 hónapban minden mosás után vasaltam is, kívül-belül
2013. márc. 19. 15:44
 12/19 anonim ***** válasza:
Igen, kimosom.. de az, hogy más mit csinál v mit nem csinál az marhára nem bír érdekelni.
2013. márc. 19. 15:58
 13/19 anonim ***** válasza:
92%
de cuki, valaki lepontozza azt, ha kimossuk a rucikat:)))
2013. márc. 19. 16:08
 14/19 anonim ***** válasza:
Mindenképpen érdemes kimosni az új ruhákat, különösen egy babáét!
2013. márc. 19. 17:09
 15/19 anonim ***** válasza:
35%
Én nem mostam ki a ruhákat. Vagyis volt olyan, hogy a csomagolásból adtam rá, ugyanis a kórházba szóltak, hogy vigyünk ruhákat, mert amiket bekészítettem, azok nagyok voltak (mivel mindenki azt mondta, hogy óriás bébi lesz, és mi úgy is készültünk ruhákkal). A nagy ruhákat nem adták rá a fiamra, vinni kellett pont neki valót, és a férjem sos-be hozta, akkor vette a Tescoból, már nem volt idő kimosni, vasalni. Azóta fél éves a fiam, és köszöni szépen semmi baja.
2013. márc. 19. 18:02
 16/19 anonim ***** válasza:
51%
Hol van ilyen?Én veszprémbe szültem,de senki nem öltöztette fel helyettem amikor haza vittük.Tehát azt adtam rá amit akartam....,de bocs nem kötekedni akarok csak kiváncsi vagyok.Amúgy a válaszra: igen,alap,hogy kimosom az új ruhákat.Volt egy válaszoló aki megköszönte,hogy miatta írtad ki...tőle kérdezem ő valóban nem akarta kimosni?Vagy miért háborodott fel?Amúgy az ő dolga,ő tudja,az ő gyereke.Én az enyémnek mindenképp.....
2013. márc. 21. 14:59
 17/19 anonim ***** válasza:
65%

Igénytelen, mocskos, gusztustalan nő, aki nem mossa ki...fujjjjj, hogy tehet ilyet.....

A viccet félretéve: nem érdekel, mit csinál más, én át szoktam öblíteni az új ruhákat még újszülöttnek.

2013. márc. 21. 16:17
 18/19 anonim ***** válasza:
10%
15-ös válaszoló vagyok, a lepontozott!!! Miért is, amúgy??? Mert nem volt idő kimosni? Inkább lett volna pucéron napokig a fiam? ÚJ ruha volt, bontatlan csomagolásban, nem a turiból vittük a kórházba. A bentlétre kellett a ruha, nem a hazamenetelhez. Debrecen Klinika
2013. márc. 21. 17:09
 19/19 anonim ***** válasza:

Mindenképpen, hisz össze vissza fogdoshatják még a boltban is...

De ha valaki nem mossa ki, az az ő dolga, senkinek, semmi köze hozzá.

2013. márc. 22. 09:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!