Igen, én kiszoktam. Ki tudja merre, és ki keze alatt járt az a kisruha azelőtt, az érzékeny újszülött bármi bacit összeszedhet, ezért mosom ki az újakat is. Én így vagyok nyugodt.
2013. márc. 19. 15:21
2/19 anonim válasza:
Persze, sőt a magamét is kimosom, ha újat veszek.
Nem érdekel, nem akarok véleményt mondani, aki nem mossa ki, az ő dolga. :)
2013. márc. 19. 15:25
3/19 anonim válasza:
Én minden új ruhát kimosok, nem csak a gyerekekét, de a mieinket is. ki tudja ki próbálta fel, mióta porosodik a polcon. így vagyok nyugodt, és jobb érzés is belebújni.
Nem véleményezem, ha valaki másképp gondolja, szíve joga. nem vagyunk egyformák.
2013. márc. 19. 15:25
4/19 anonim válasza:
Persze, a csecsemő ruhákat ki is vasaltam egy darabig kívül-belül.
Magunknak is kimosom az új ruhákat, kivéve a kabátokat és néhány darabot.
De az újszülöttnek ki kell mosni. Alapvető higiénia.
2013. márc. 19. 15:26
5/19 anonim válasza:
Köszönöm kedves kérdező,hogy ezt a kérdést CSAK MIATTAM ÍRTAD KI!!!De ha így megnyugszol,akkor megígérem neked,hogy a babám cuccait kimosom még mielőtt megszülök..semeddig nem tart bedobni a mosógépbe,aztán meg kivenni és kiteregetni!!!
2013. márc. 19. 15:26
6/19 anonim válasza:
Persze, hogy kimosom. Még azt is, amit magamnak veszek, nemhogy a kisbabámnak.
Aki nem mossa ki, arról azt gondolom, nincs tisztában azzal, hogy ezeket a ruhákat, textileket milyen anyagokkal kezelhetik a gyártás folyamán. Bőrön át felszívódó és káros anyagokról beszélek. Arról már nem is beszélve, hányan taperászták össze a boltban.
Aki nem mossa ki az újszülött ruháját, az a cumisüveget sem sterilizálja használat előtt, merthogy úgyis új?
2013. márc. 19. 15:27
7/19 anonim válasza:
Természetesen kimosom még az új ruhákat is. Én sem adnám rá a "mosatlan" ruhát.
2013. márc. 19. 15:29
8/19 frászkarikaborsó válasza:
igen, és vasalni is. A sajátjaimat is kimosom amikor újak, akárki végigfogdoshatta, földre eshetett, rátaposhattak stb.
2013. márc. 19. 15:29
9/19 anonim válasza:
Minden új ruhát kimosok, nem csak a piciét (de amíg még nagyon pici volt, addig vasaltam is, kb. 3-4 hós koráig). Különböző vegyi anyagokkal kezelik őket, meg a boltban csomóan végigtaperolják koszos, bacis stb. kézzel, raktárban ki tudja milyen körülmények közt tárolják. Ez szerintem alapvető dolog, hogy az új ruhát is kimossuk.
2013. márc. 19. 15:40
10/19 anonim válasza:
Minden új ruhát kimosok.
Nemcsak a picijét, a páromét, a sajátomat is
Nem vall túl felelősségteljes gondolkodásra, ha valaki legalább a picijét nem mossa.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!