33-34 hetes kismamik! Kimostátok már a babaruhákat? A kórházi pakkotok készen van már?
Én még nem mostam, mert várom a napsütést, hogy jó illatúak legyenek a ruhák. A kórházi csomag sincs még kész, de összeírtam a listát, hogy mit kell bepakolni.
Hol fogtok szülni egyébként?
Most szedtem le a szárítót. Egy-két törölközőt, hálóinget, pizsamát már külön polcra raktam, így ha vészhelyzet van a párom is könnyen be tudja gyűjteni a dolgokat.
A babaholmikat még nem kezdtem el kimosni. Nekem vannak új és használt dolgaim is. Valamiért külön fakkban tartom őket, de úgyis kimosom mindet a 36. hét környékén. Most még korainak tartom.
Amúgy fura, mert én a használt dolgoktól nem tartok annyira /mindent jó helyről vettem, még csak nem is turiba. Finom babaszaga van mindennek, pedig már hetek óta a szekrényben pihennek. Meg kellett volna kérdezni, mivel mostak, mert én már az összes létező senzitiv öblítőt kipróbáltam és csak annyit értem el vele, hogy a ruháinknak semmi illata:( Szerintem első körben dreft babyvel kimosok mindent, aztán átállunk a tomi babyre, az öblítő pedig ezek szerint mindegy.
Az én 'mumusom' a vasalás. A badykat kivasalom, de hogy a plüss rugikkal mi lesz...
Igaz, hogy én még csak 32 hetes vagyok, de a babát az uh-n már 35 hetesnek mérték, így lassan elkezdtem mosni-pakolni én is, ki tudja...
A saját ruhákat már kimostam (az új hálóingeket, az új törölközőket, a kölcsönkapott köntöst, a kórházi napokra szánt nem eldobható új fekete bugyikat, stb.), de a baba rucijait még nem kezdtem el, hiszen még mindig kapunk innen-onnan egy-egy darabot, talán majd jövő héten egyben kimosok mindent.
A babának is vettünk új törölközőket, kifogót, mosdókesztyűt, stb., és úgy megszívtam :D , sikerült az első 60°C-os "törölközős" programban az összes törölközőt és textilpelust halványzöldre összemosnom... :D Azt hiszem lesz még egy kanyarjuk a mosógépben... Ennyit a zöld törölközőnkről...
Vettem szenzitív öblítőt én is, de szerintem tök kemények lettek tőle a törölközők... Nem is értem...
Majd a Honvédban fogok szülni, elvileg. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!