Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 33-34 hetes kismamik! Kimostát...

33-34 hetes kismamik! Kimostátok már a babaruhákat? A kórházi pakkotok készen van már?

Figyelt kérdés

Én még nem mostam, mert várom a napsütést, hogy jó illatúak legyenek a ruhák. A kórházi csomag sincs még kész, de összeírtam a listát, hogy mit kell bepakolni.

Hol fogtok szülni egyébként?

2013. márc. 19. 14:20
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
11%

Szia.

Én nem mostam ki,mert én vadi új ruhát viszek be neki,amiben hazahozom.Az ottani napokra pedig nem kell neki ruha,mert addig a kórházi ruhában lesz.

Nekünk a kórházi pakkunk már a 28. hétben készen volt..nem mertem tovább halasztani,mert akkoriban erős görcseim voltak meg keményedéseim,és inkább gyorsan összeraktam,de hála Istennem nem kellett menni :) De nem kér enni,szóval én így vagyok nyugodt,hogy minden össze van már rakva,és ha úgy alakul,akkor csak fogni kell és menni :)

Én Miskolcon fogok szülni a Semmelweis Kórházban,ügyeletes dokinál,nem fogadtunk orvost.Én hülyeségnek tartom.

33 hkm

2013. márc. 19. 14:32
 2/14 A kérdező kommentje:
Én az új ruhákat is ki szoktam mosni. Nem tudhatod hol járt előtte...
2013. márc. 19. 14:35
 3/14 anonim ***** válasza:
88%
Első válaszoló, ugye nem azt akarod mondani, hogy az újonnan vett ruhákat nem mosod ki? Tudod hányan összefogdosták gyártás, szállítás, stb. közben? Különböző gyártás során használt vegyi anyagok is maradhattak benne. Én még a magamnak vásárolt ruhákat sem veszem fel mosatlanul, nemhogy egy babára ráadjam. Kérlek, mosd ki!
2013. márc. 19. 14:42
 4/14 anonim ***** válasza:
15%
Én még a magamra vásárolt ruhákat sem mosom ki..és soha semmi bajom nem volt tőlük..meg sem fordult a fejemben,hogy ez zsír új ruhát kimossak.Egyébként első babás vagyok,és ,,nem tudom még,hogy hogy mennek a dolgok,,.De szerintem ennyitől nem lesz/lenne semmi baja sem,nem koszos,nem büdös,teljesen új illata van.
2013. márc. 19. 14:51
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Én az összes ruhát kimostam, a használtat és az újat is. Szerintem így korrekt.

33 hkm

2013. márc. 19. 14:51
 6/14 A kérdező kommentje:

Na ne, tényleg felveszel úgy egy bugyit, hogy nem mosod ki előtte? Ki tudja hányan fogták meg a boltban. Lehet valaki nem mosott kezet wc-zés után. Akár meg is betegedhetsz tőle!

De tegyél fel egy kérdést, hogy "ti kimossátok az új ruhákat is a babáknak?" Hidd el, a 98% kimossa!

2013. márc. 19. 14:59
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Még nem, jövő hétre tervezem, hogy 36. hétre készen legyenek. Pakkot is addigra rakom össze, első babánál is kb. így volt.

Új ruhát is mindig ki kell mosni, nem csak babának...sokszor egészségre káros anyagokkal felületkezelik őket, hogy a szállítás során ne menjenek rájuk a bogarak, rágcsálók.

33+4 hkm

2013. márc. 19. 15:02
 8/14 anonim ***** válasza:
15%
És pl ha feltenném azt a kérdést,hogy aki rendszeresen kimossa az új ruhákat is,hányszor betegek egy évben?! Tuti,hogy a 98 % azt írná,hogy minden éven össze szed valamilyen betegséget,vírust,bacit,és beteg.Én ennyire nem foglalkozom ilyen dolgokkal,mert én úgy vagyok vele,hogy ennyi terhelés kell az ember immunrendszerének,hogy erős védekezőképessége legyen. Én pl kb 2 évente egyszer vagyok beteg télen,egyébként olyan egészséges vagyok mint a makk és nem szedek össze semmiféle nyavalyát sem.Azért szerintem ennyire sem kell túlzásba esni a tisztítással kapcsolatban,mert az immunrendszerünk legyengül.Na de mindenki másképp gondolkodik.Ennyi.
2013. márc. 19. 15:07
 9/14 A kérdező kommentje:
Na de szegény újszülöttnek még semmi immunrendszere nincs! Na mindegy, mondjuk azt csinálsz a saját babáddal amit akarsz, nem a mi dolgunk. Csak tanácsként írtuk, hogy mosd ki az újakat is!
2013. márc. 19. 15:10
 10/14 Babeli Zurzavar ***** válasza:
100%
addig en sem mostam a ruhakat hordasuk elott, ameddig nem dolgoztam a francia sportszer lanc egyik uzleteben!hidd el nem szeretned,hogy meseljek a ruhak utjarol es tarolasi korulmenyeirol mielott az eladoterbe kerulnenek! legalabb a kicsi cuccait mosd ki!
2013. márc. 19. 15:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!