Nagyon korai 26 hetesen kimosni a babaruhákat?
Első vagyok.
Sok szerencsét az ikrekhez és jó egészséget szeretnék nektek kíván. Mindig tiszteltem azokat akiknek ikreik születnek, nagyon bátor vagy :) Én nem bírnám :D Sokszor ez az egy is sok nekem, nem, h h egyszerre kettő sírjon :D Bár ezt lehet azért gondolom így, mert nagyon rossz alvó a fiam, mai napig :/ De nektek sok boldogságot :)
Hát szerintem nyugodtan megcsinálhatod, én megcsináltam. Sok kölcsönruhát kaptam és egyből ki is mostam, amint megkaptam őket, szépen beraktam a kis szekrénykéjébe, amit neki szántam. Még tuti a 30. hét előtt volt...
Két hét után sem hiszem, hogy sokkal frissebb a ruha, pár héttel előtte meg csak meg kell csinálni, sosem tudhatod, hogy lesz...
Igen és 36 hetesen mostam ki.37 hetesen szültem..mintha megéreztem volna..:-))De amire kellett be volt minden pakolva előkészitve..:-)
Ikreket de jo neked..:-))De akkor is ráérsz sztem 30-32 hetesen....
Első vagyok.
Biztos nem mennék abortuszra, de utána tuti el kötetném magam ;) Meg fogadnék fel egy dadust vagy csak egy takarítónőt a lényeg, h ha lennének ikreim akkor tuti kérnék segítséget. Sajnos semmilyen segítségem nem volt a fiamhoz, pedig első baba. Se anyukám, se testvérem, ráadásul bele estem a szülés utáni depresszióba.... :( Így nehéz volt belerázódnom az anyaságba. Na a védőnőről ne is beszéljünk :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!