Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nagyon korai 26 hetesen...

Nagyon korai 26 hetesen kimosni a babaruhákat?

Figyelt kérdés
Ikreket várok tehát benne van a pakliban h hamarabb jönnek.Lassan mindennel megvagyok.
2012. dec. 5. 11:18
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

24 hetes terhes vagyok,ikrekkel.:) Első babák.

Már a terhességem 9.hete óta itthon vagyok,így gyakorlatilag 15 hete megöl az unalom...hát mi mást is tehetnék,mint hogy gyűjtögetem a babacuccokat és mosok,vasalok Rájuk?:) A hétvégén érkeznek a kiságyak,karácsonyra a Jézuska hoz Nekik ágyneműszettet,akkor aztán két ünnep között összerakjuk a kiságyakat is,aztán várunk türelmesen és reménykedünk,hogy nem fognak sokkal előbb érkezni a kiírt napbál!:P Már majdnem mindenük megvan,mivel nem dolgozom már jó ideje,ezért inkább úgy gondoltuk,hogy anyagilag megterhelő lenne egyszerre kiadni mindenre a pénzt,így apródonként kezdtük el beszerezni a dolgokat. Lassan majd elkezdek a kórházi csomaghoz is bevásárolni. Nem vagyok babonás,nem hinném,hogy ezzel a viszonylag korai készülődéssel bevonzanám a bajt-a koraszülést!:) Meg hát ahhoz,hogy nyugodt legyek,szükségem van arra,hogy lássam a gyülekező babaholmikat!:P Én dec.31-ig mindent be akarok szerezni.

Egyébként hogy vagytok? Hogy bírod? Tudjátok a nemüket? Nekünk egy fiú,egy lány. Ennél szebb nem is lehetne a felállás!:)))

2012. dec. 5. 15:38
 12/15 A kérdező kommentje:

Kedves Utolsó!

Nálunk is egy fiú egy lány!:)) De már van egy 3.5 éves lányunk is.:)

Nekem már a kórházi motyóm is meg van nagyjából már csak be kell pakolni.A piciknek pár apróság hiányzik.Nekem a fő oka annak h ilyen hamar elkészülök h kezd igen nehéz lenni a pocakom és nem bírok már vásárolgatni.Na meg mi is apránként szerezzük be a dolgokat h ne legyen megterhelő.:)

2012. dec. 5. 23:04
 13/15 anonim ***** válasza:

Nekem is ikreim vannak, (fiú-lány)pont karácsonykor születtek, 36 hétre. igaz már most 3 évesek lesznek. Na de nem álltunk meg, most márciusra várjuk a tesót.(öcsikét)

Nagyon jól teszed ha már kimosol, stb. Engem az ikrekkel a 28.héten befektettek pár napra mert nagyon keméynedett a pocakom. sok ikrest már a 30.héttől befektetnek és szülésig haza se mehet. én is úgy voltam vele, hogy ha menni kell váratlanul, kész legyen minden. A mostani terhességemmel is pont a 28.hétben járok, a hétvégén rendeztük át a szobát, jövőhéten rakjuk össze a kiságyat, a jézuska hozza a babakocsit, és szépen lassan átnézegetem az ikrek cuccait, átmosom, vasalom őket, ami kezdetben kell majd a kicsinek.újat még nem vettem egy darabot sem, de van is bőven.:)

további kellemes babavárást!

2012. dec. 6. 14:05
 14/15 anonim ***** válasza:

Akkor hát Ti is összehoztátok a tökéletes párost!:) És a kislányotok hogy fogadta a hírt,hogy kistesói lesznek,rögtön kettő??:D

25 hetes,ikres kismami

2012. dec. 11. 13:25
 15/15 A kérdező kommentje:
Szerintem még nem fogja fel rendesen.Tudja h majd lesznek tesói meg tudj a nevüket, felismeri az uh képet és puszilgatja a pocimat de nem hiszem h tudja milyen lesz ha itt lesznek.Igazából én sem tudom..:)
2012. dec. 11. 13:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!