Korai a 31. hétben kimosni a kapott babaruhákat?
Egyáltalán nem korai.
Az utolsó pár hétben lehet, hogy még kétszer-háromszor is ki fogod mosni-vasalni őket. Ha ezt nem is, biztos hogy párszor át fogsz nézni mindent.
Legalábbis én a kórházas csomagomat átpakoltam vagy négyszer, a babaruhákról meg listát írtam többször is. Már annyira vártam a szülést, hogy nem tudtam mit kezdeni magammal.
Szerintem nem,én 32hetes vagyok és rengeteg ruhát vettem,kaptunk és pont azon töröm az agyam,hogy mikor és mivel tudnám már kimosni.Inkább elkezdem most,mint hirtelen egyszerre:)Meg neadj isten vmi történne és kórházba kell menni akkor vajon ki mossa ki?:D
Boldog babavárást!
Dehogy korai,sőt!
Én is akkor kezdtem el kb és most 36 hetes vagyok de még mindig nincs minden a helyén.Vele párhuzamosan csináltam a takarítást kórházi csomag összeállítást és hidd el kevés az idő!Sosem tudhatod mikor indul meg a szülés!Minden jót mindannyiunknak!
Szia nem korai, az első adagot, amik megvannak, már kimostam-kivasaltam, szépen behajtogattam a szekrénybe, és leterítettem egy textilpelussal.Kimostam a táskát, amivel a kórházba megyek (ez kicsit beteg, nem? :) )
és elkezdtem összerakni a cuccokat.
Nyugodtan rendezgesd a holmikat, annyira jó érzés :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!