Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mivel és hogyan ajánlatos...

Mivel és hogyan ajánlatos kimosni a babaruhákat a születés előtt?

Figyelt kérdés
Géppel,vagy inkább kézzel jobb átmosni mielőtt megszületik a kis babó?Hány fokon?Dreft-et ajánlottak,ti mit használtok,vagy használnátok?Öblitést csak tiszta vízben ajánlották nekem,vagy a sensitiv öblítők is jók?
2009. jún. 12. 16:57
 1/10 anonim ***** válasza:
Én mosógépben mostam születés előtt és után is, kevés mosóporral, de öblítő nélkül
2009. jún. 12. 16:59
 2/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is géppel mostam, 40 fokon a sensitiv öblítőből egy picikét, és extra öblítéssel.

(Van olyan gomb a mosógépeken általában)

Aztán vasalás.

Jó babázást!

2009. jún. 12. 17:05
 3/10 anonim ***** válasza:
én gépbe mostam tomi mosóporral(mandulatejes)mert az nem okoz semmiféle allergiát a baba börének!öblitöt egy darabig nem ,majd a gabi baba öblitöt használtam:)
2009. jún. 12. 17:05
 4/10 anonim ***** válasza:
gépben, 40 fokon, Dreft sensitivvel, öblítő nélkül
2009. jún. 12. 17:09
 5/10 anonim ***** válasza:
Én már átmostam a kisruhákat és sensitiv öblítőt is használtam. Mossam újból az összeset anélkül??
2009. jún. 12. 17:18
 6/10 anonim ***** válasza:

nem tudom, nekem még nincd babám de azt még eddig nem hallottam hogy nem lehet öblitöt használni. én 32 éves vagyok de azt hiszem mikor én születtem talán mososzappan volt, öblitö talán bip vagy még az sem, még sem lettem pöttyös. sztem nem kell ennyire tul prázni... ha egyszer odakerülök, és öblitöt is fogok keveset használni. a lényeg hogy a baba ruháit külön mosd.

mennyire vagy még szülés elött? már neki álltál mosni?

32

2009. jún. 12. 17:23
 7/10 anonim ***** válasza:

Én Biopon folyékony + Gabi babáknak való öblitőt használok neki, de az elején a saját sima normál öblitőnket használtam, azzal sem volt semmi baja!! Csak kevesebbet rakok mindenből, és dupla öblités a végére.

2 hós bébi anyukája

2009. jún. 12. 17:32
 8/10 anonim ***** válasza:

Szia! Én Norit mosószert vettem és Gabi öblítőt. Mindkettő kifejezetten babaruhákhoz való. Semmi illata nincs a ruháknak tőlük. A ruhákon lévő tájékoztató szerinti fokon mostam ki géppel.

38 hetes kismama

2009. jún. 12. 20:02
 9/10 anonim ***** válasza:
17:32 vagyok. A Norittal semmi nem jön ki, főleg nem hidegen, ahogy irja!! A baba ugye pisil, kakil, ez néha kifolyik (nekünk szinte nap mint nap), bukik, ne higgyétek, hogy a kiméletes mosószer kiszedi! Szerintem inkább a sok átöblitésben van a megoldás.
2009. jún. 12. 22:16
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!Végül kimostam gépbe mindet,kímélő programon 30 fokon,Dreft mosószerrel,öblítő nélkül,majd kivasaltam mindent.Nem parázok én ezen,csak szeretem tudni más véleményét is!Boldog babavárást mindenkinek!35 hetes kismami
2009. jún. 16. 06:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!