Hány fokon kell kimosni legelőször a babaruhákat?
Figyelt kérdés
Most zsákban vannak, de szeretném őket kimosni, és vasalva bekészíteni a szekrénybe. Vannak köztük újak is és használtak is.Felnőtt ruháknál alapvetően amit csak lehet én 30 fokon szoktam mosni, egyrészt mert elég, másrészt mert a szines sem engedi úgy a szinét. De mi a helyzet a babaruhákkal?2009. márc. 31. 17:44
1/3 anonim válasza:
Én is úgy mosom. 30 fokon, kímélő programmal. De sajnos a legtöbb bababoltban kapható babaruha az első mosáskor elvérzett. Értem ezalatt, hogy olyan volt, mintha már legalább 1 gyerek hordta volna előtte. És ez már az első mosás után látszott, mikor még egyszer sem volt a fiamon. Bár ez csak bizonyos üzletben vásárolt babaruháknál volt így. :-( Lehet, hogy valamit én csinálok rosszul vagy ennyire silány a ruhák minősége?
2/3 anonim válasza:
Én ugyanúgy mostam ki őket, mint a sajátokat, nálam ez 40 fokot jelent.
Azóta annyit újítottam, hogy ecetet használok öblítő helyett, mert olcsóbb és mert parfüm mentes.
A baba bőre is szép, a ruhák is rendben vannak.
3/3 anonim válasza:
Én először mindent 30 fokon mostam és vasaltam. Mióta megszületett, nézem a címkét, a legtöbb ruha 40 fokon mosható, ezért így mosom és már nem használok öblítőt (gyerekorvos tanácsára). Vasalni is szoktam, de van, hogy kimarad, mert éppen gyorsan kell ráadni valamit és még nem volt időm vasalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!