Szeretnék babaruhákat vásárolni a Háda Nagy L. kir. Uti üzletébe (BP). Mikor menjek?
Figyelt kérdés
Azt írják a honlapon, hogy a teljes árucserét megelőző nyitvatartási napon zárva tart. Azt is írják, hogy máj. 6-án tljesen új árukészlet.
zt hogy kell érteni? Máj 6-án zárva, és 7-én lehet menni? vagy már 6-án is nyitva van?
itt láttam:
2011. ápr. 27. 14:07
1/4 anonim válasza:
5-én van zárva, 6-án nyit új árukészlettel. Iszonyat sokan vannak ilyenkor, szerintem érdemes inkább pár nappal később menni (inkább hétköznap) és mindenképpen nyitásra, legalábbis nekem ez a tapasztalatom.
2/4 anonim válasza:
Előző vagyok. A Keletinél lévő üzletüket ismered? Ott csak baba és gyerekruhák vannak. Igaz az darabáras, így kicsit drágább, de nagyon szép (új, címkés) dolgokat ki lehet fogni. Oda is reggel nyitásra érdemes menni, ott szerdán lesz árucsere.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!
olvastam a keletinél levő üzletről is, az kicsit messze van nekem. Nyitásra gondoltam menni, de nekem csak a szombat jó, mert két kicsi babám van, és hétköznap nincs kire hagyni őket, így a férjem vigyáz rájuk amíg én elmegyek szombaton.
2011. ápr. 28. 14:36
4/4 anonim válasza:
A Nagy Lajos e hónaptól már vasárnap is nyitva van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!