Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Babaruhákat hol érdemesebb...

Babaruhákat hol érdemesebb eladni? Használt ruhásoknak vagy vatera.hu-n?

Figyelt kérdés
2011. máj. 10. 12:25
 1/3 anonim ***** válasza:

Én teszveszen és vaterán veszek. Vagy darabonként vagy csomagban. Kinek hogy éri meg. Adok is el persze. Használt rucisba egyszer vittem de ott csak akkor fizettek ha már ők is eladták...úgyhogy nem is erőltettem, 3 hónapig otthagytam aztán végleg otthagytam pár sapit meg egy overált, mert nem volt türelmem bejárogatni érdeklődni hogy eladták-e vagy sem...pedig azt mondták szólnak ha egy hónapig nem tudják eladni. Bár ez azóta lehet máshogy van, meg bolt függő. De így legalább én intézem igaz a postára járok, de a pénz is megvan rögtön.

Azért érdeklődj több használt boltban talán nem egyformán csinálják a dolgokat..

2011. máj. 10. 12:45
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a választ, érdeklődök néhány bababoltban, de sztem is vaterás eladás lesz, a posta 10percre van :)
2011. máj. 10. 13:19
 3/3 anonim ***** válasza:

Nekem a napokban lett elegem a tesz-veszezésből.

Úgy mentek el ruháink, ha 1 ft-ről indítottam, másként sokat meg sem néztek. Így meg fillérekélt adtam el jó cuccokat.

A maradékot most vittem be bizományiba, majd meglátjuk ott milyen eredménnyel. (2 hónapig árulják)

2011. máj. 10. 15:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!