Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Babaruhákat ingyen vagy tanácsot?

Babaruhákat ingyen vagy tanácsot?

Figyelt kérdés
van egy kismama, aki nagyon fiatal és nagyon rosszul állnak, van valami szervezet, ahova fordulhatna babaholmikért? két hónap múlva szül, és még egy rugdalózója sincs :-(
2011. máj. 2. 18:52
 1/6 anonim ***** válasza:

babaszoba.hu-n a csevegoben is van ingyen adom rovat, ott is megprobalhatod leirni a tortenetet, ha nyitsz egy topicot.

10-bol 8-an apro, vagy nagyobb penzert akarjak majd adni, de biztosan lesz olyan is, aki ad ingyenert, vagy postakoltsegert csereben (1050 forint 40 kg-ig, tehat nem sok, viszont valoszinuleg vegyesen lesznek ruhak pici kortol kisgyerek korig).

2011. máj. 2. 19:12
 2/6 A kérdező kommentje:

Sajna én sem vagyok gép előtt, nekem erre nincs időm. Neki se gépe, se telefonja. Annyit mondtam neki, megkérdem van e valami szervezet aki oszt ruhákat, és azt leírom neki és ő elmegy.

köszönöm a válaszod

2011. máj. 2. 19:14
 3/6 anonim ***** válasza:

vöröskereszt,családsegitö,védönö.mindenhol rá kell kérdezni nem tudnak e ingyen kisruhát.

Sokan tudnak segiteni ilyen helyzetben.

2011. máj. 2. 19:48
 4/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Ha megírod privát email-ben a nevét és a címét, én küldenék neki pár darab használt ruhácskát, amiket úgyis csak rakosgatok. Nem újak, de még használhatók. Tavaly is küldtem egy itteni kismamának :)

2011. máj. 2. 20:31
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2011. máj. 3. 07:58
 6/6 anonim ***** válasza:
Védőnőt,családsegítőt feltétlenül kérdezzétek meg,én rajtuk keresztül ajándékoztam el sok ruhát,és a kinőtt autósüléseket,babahordókat is.Biztos,h a ruhákon kívül ingyen babakocsit is fognak tudni ajánlani.
2011. máj. 3. 09:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!