Babaruhákat ingyen vagy tanácsot?
babaszoba.hu-n a csevegoben is van ingyen adom rovat, ott is megprobalhatod leirni a tortenetet, ha nyitsz egy topicot.
10-bol 8-an apro, vagy nagyobb penzert akarjak majd adni, de biztosan lesz olyan is, aki ad ingyenert, vagy postakoltsegert csereben (1050 forint 40 kg-ig, tehat nem sok, viszont valoszinuleg vegyesen lesznek ruhak pici kortol kisgyerek korig).
Sajna én sem vagyok gép előtt, nekem erre nincs időm. Neki se gépe, se telefonja. Annyit mondtam neki, megkérdem van e valami szervezet aki oszt ruhákat, és azt leírom neki és ő elmegy.
köszönöm a válaszod
vöröskereszt,családsegitö,védönö.mindenhol rá kell kérdezni nem tudnak e ingyen kisruhát.
Sokan tudnak segiteni ilyen helyzetben.
Szia!
Ha megírod privát email-ben a nevét és a címét, én küldenék neki pár darab használt ruhácskát, amiket úgyis csak rakosgatok. Nem újak, de még használhatók. Tavaly is küldtem egy itteni kismamának :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!