Anyukák! Nagyon nem tudok mosni. Hogyan mossam-vasaljam a babaruhákat?
öööö.. mást hogy mosol??? Gyereked van, de nem tudsz mosni???
Amúgy igen, szinek szerint, nem kell főzni, vasalni sem feltétlen, csak ha gyűrött. Bodykat én vasaltam, azok gyűrődősek voltak. És azokat sem főztem.
Én mindent 40 fokon szoktam mosni, nem főztem soha semmit sem. Koszosak max már hozzátápláláskor lesznek, vagy ha baleset lenne a pelus mellett, ezeket viszont egyből vanish szappannal bedörzsölöm és nem lesz foltos semmi... Természetesen mindent szín szerint válogatva mosok, ami 2 kupac nálunk, egy színes (élénk színűek) és egy fehér, világos (nekem ide megy mondjuk a halvány rózsaszín és egyéb halvány színek is) (ugyebár külön menne a fekete, de hát az babáknál nem túl gyakori)
Én Dreft babyt használok és Gabi öblítőt, nagyon fincsi baba illata lesz tőle :)
Én mindent vasalok, plüss cuccokat is, azt nem a gyűrődések miatt, hanem mert ugyebár fertőtleníti is a ruhát. Egyébként is mindennek finomabb lesz a tapintása utána... Nyomott mintákat azt mondják kifordítva kellene vasalni, de én ezzel nem szoktam kínlódni, hanem elölről a minta mellet körbevasalom, és hátoldalról szoktam vasalni alaposabban...
Bocsi, ha szájbarágós voltam :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!