Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Honnan szerzitek be a babaruhá...

Honnan szerzitek be a babaruhákat?

Figyelt kérdés

újszülöttnek kb. 10 body-10 rugi a minimun. Elkezdtem keresgélni, de horror árak vannak. Bodyt találok könnyen, de rugit 3000 Ft-nál olcsóbban nem találtam. Amit használtan árulnak az olyan már, mint a mosogatórongy.

C&A, h&m, tesco, auchan - itt jók a badyk, de a többi drága.

A netes rendelésekben nem bízok sajnos.

2013. febr. 13. 16:40
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

család, barátok, ismerősök, turkáló, (pl ott vettem vadi új cimkés babazsákot télre alig 800.- ért

vesztesz, vatera, stb .....

2013. febr. 13. 16:42
 2/17 anonim ***** válasza:
32%

Bababörze, kínai, Tesco.

Nem olcsó mulatság egy gyermek vállalása!

2013. febr. 13. 16:45
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
A Tescoban lehet kapni F&F márkájú babaruhákat. Nagyrészt olyat veszek. 3 db rugdalózó kerül 3000 Ft-ba és sokszor 30%-os akcióban árulják. Már 74-est hord a lányom, de eddig minden méretből vettem 3 csomaggal.
2013. febr. 13. 16:45
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
szia, szerintem is jók a tescoban az F&F-es cuccok. ahogy hazajöttünk a kórházból 62es rucikat hordott a fiam, most pár hét elteltével már 68as kell neki, ott találtam a legolcsóbban rugikat. jó anyaguk van és nem egy ökör ára.
2013. febr. 13. 17:13
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

Én tegnap vettem a babának bodyt 650 forintért a mondóba. Szerintem ott olcsó dolgok vannak.

27hkm.

2013. febr. 13. 17:18
 6/17 anonim ***** válasza:
50%

Én hál Istennek sokat kaptam a családból, de amiket vettem azokat duriban vettem. Igen van olyan amelyik már eléggé használt, de én mindig találtam eddig olyat, ami szinte új volt. De néztem én is az F&F cuccokat is, lehet, hogy abból is veszek, mert viszonylag jó árban vannak azok is.

27hkm

2013. febr. 13. 17:21
 7/17 anonim ***** válasza:
nekünk egy darab közeli gyerekes ismerősünk sincs, mégis kifolyik a babaruha a szekrényből, annyit kaptunk. hány hetes vagy? mert én már 12hetesen pánikoltam, h. nem lesz semmink, most eg azt kell mondanom az anyósnak, h. egy darab ruhát se vegyen. biztos ti is fogtok kapni innen -onnan. de körbe is kérdezhetsz gyerekesektől. nekem épp így lett ma mellszívóm,meg pihiszék,h. a falu másik végéből ajánlottak egy csajt, így nem kellett messzire menni megvenni,meg olcsó is volt. egyébként vaterán én nagyon jó ruhacsomagokat láttam! ott érdemes szétnézni.
2013. febr. 13. 17:35
 8/17 anonim ***** válasza:
Én teszvesz vatera....és érdekes szinte van ujszerü is:-)
2013. febr. 13. 17:38
 9/17 anonim ***** válasza:
auchan,tesco, Háda (nagyon jó minőségű rucik vannak)
2013. febr. 13. 17:38
 10/17 anonim ***** válasza:
háda ,és nagyobb leárazásokor a h&m,tesco.
2013. febr. 13. 17:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!