Honnan szerzitek be a babaruhákat?
újszülöttnek kb. 10 body-10 rugi a minimun. Elkezdtem keresgélni, de horror árak vannak. Bodyt találok könnyen, de rugit 3000 Ft-nál olcsóbban nem találtam. Amit használtan árulnak az olyan már, mint a mosogatórongy.
C&A, h&m, tesco, auchan - itt jók a badyk, de a többi drága.
A netes rendelésekben nem bízok sajnos.
23 hetes vagyok, időm még van, de sajnos nincs kisgyerekes sem a rokonságban, sem az ismerősök között, szóval mindent meg kell venni.
Most láttam akciót a tescoba, majd megnézem azt is.
Akkor nem tudok segíteni. :-(
Szegeden tudtam volna ajánlani jó használt baba és gyerekruha boltot...
Akkor marad a többi lehetőség!
Megoldjuk dolgot, nem a semmire jön ez a gyerek, de hogy 50 körül legyen a ruhatára az így elsőre nagyon soknak tűnik, főleg úgy hogy szinte rögtön kinövi.
Próbálok ésszerű keretek között mozogni /már ami az árakat illeti/
Köszönöm a tippeket:-)
Szia!
Nem tudom, hogy te hol néztél eddig használt babaruhákat, én a vaterán vettem sokat és a vásárban ahol anyukák kiviszik a kinőtt holmikat, meg van kint turi is, és egyik sem néz ki úgy mint a mosogató rongy. Nem mondom hogy nem találkoztam 1-2 foltossal vagy kinyúlottal, de azt természetesen nem vettem meg.
Új bodynk és rugink talán 1-1 van, a többi mind használt. Én nem akartam 2-3000ft-okat költeni 1-1 ruhadarabra. Vaterán és turiban sok márkás holmit vettem, többek között H&m-eset is.
32hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!