Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » SOS! Mennyibe kerül a panadol...

SOS! Mennyibe kerül a panadol és mennyit lehet szedni belőle? És mekkora? Mert a nagyobb gyógyszereket nem tudom lenyelni (pl elevit)

Figyelt kérdés
Mára nagyon rosszul vagyok, náthás és a hátam meg a mellkasom is írtóra fáj:( nem aludtam semmit. Mit javasoltok a panadolon kívül? Kérlek segítsetek nagyon rosszul vagyok! 32 hetes vagyok.
2013. márc. 19. 06:48
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Hívd fel az orvosod és kérdezd meg mit javasol!

Teljesen ki fogsz merülni.

Nem merek tanácsot adni, mert mindenkinél más válik be. Szerintem a doki lesz a megoldás!

2013. márc. 19. 07:37
 12/22 A kérdező kommentje:
Nincs orvosom, mármint nődoki:(
2013. márc. 19. 07:42
 13/22 anonim ***** válasza:
Akkor csak szimplán a háziorvost! Ne hagyd hogy teljesen elnyomjon ez a baci.
2013. márc. 19. 07:43
 14/22 anonim ***** válasza:
Akkor menj háziorvoshoz.
2013. márc. 19. 07:43
 15/22 anonim ***** válasza:

Én vagyok aki négyszer volt beteg terhesség alatt.

3szor sima orvosnál voltam. Eszembe sem jutott nőgyógyászhoz menni megfázással vagy influenzaval.

Utolsó alkalommal mentem csak nőgyógyászhoz, mert akkor Fájásaim voltak

Komolyan nem értem, itt írsz ahelyett dokihoz mennél

Én odatelefonáltam dokinak , hogy beteg vagyok es be tudok e soron kívül kopogni, mert nem akarok még betegebb lenni.

Így nem kellett várnom

2013. márc. 19. 07:48
 16/22 anonim ***** válasza:

Hát ennyivel én se szaladgálnék orvoshoz egyébként. Ugyanmár miért ne vehetne be panadolt?? Inkább szenvedjen? Azért mert egy extra ritka mellékhatás jelentkezett vkinél, azért neked nem kell szenvedni kedves kérdező. 500mg-os mehet nyugodtan. Mindegyik orvos ezt mondaná. Ibuprofénról megoszlanak a vélemények (lehet e nem lehet melyik trimeszterben lehet melyikben nem) algopyrin is olyan hogy ha magas lázad van annál minden jobb a babának és olyankor beveheted azt is de nálad erről még nincs szó.

Aspirint meg nem szabad.

Ennyi. Marad a paracetamol (azaz a rubophen, panadol). Vedd be nyugodtan.

2013. márc. 19. 08:02
 17/22 anonim ***** válasza:
16 os vagyok úgy értem ha 1-2 napja tart a megfázás vagy akár influenza is AZZAL nem mennék, ha persze már napok óta rossz és egyre rosszabb akkor mennék de addig a doki se tud mit mondani a vírusfertőzésre csak hogy C vitamin meg lázcsillapítás.
2013. márc. 19. 08:03
 18/22 anonim ***** válasza:

Irány az orvos, majd ő megmondja mit lehet, mit nem!

Nem minden gyógyszert lehet az egész terhességi alatt szedni!

2013. márc. 19. 08:04
 19/22 anonim ***** válasza:
Ha ilyen szarul vagy terhesen nem játék, akár a babád életébe is kerülhet. Menj el a házidokodhoz!!!
2013. márc. 19. 08:15
 20/22 anonim ***** válasza:
Nekem az orvos és a védőnő is a Rubophent ajánlotta. (Szintén paracetamol). Mindig bevált lázra és fejfájásra. Akkora mint az Elevit, de ketté is lehet törni..
2013. márc. 19. 08:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!