SOS! Mennyibe kerül a panadol és mennyit lehet szedni belőle? És mekkora? Mert a nagyobb gyógyszereket nem tudom lenyelni (pl elevit)
Hívd fel az orvosod és kérdezd meg mit javasol!
Teljesen ki fogsz merülni.
Nem merek tanácsot adni, mert mindenkinél más válik be. Szerintem a doki lesz a megoldás!
Én vagyok aki négyszer volt beteg terhesség alatt.
3szor sima orvosnál voltam. Eszembe sem jutott nőgyógyászhoz menni megfázással vagy influenzaval.
Utolsó alkalommal mentem csak nőgyógyászhoz, mert akkor Fájásaim voltak
Komolyan nem értem, itt írsz ahelyett dokihoz mennél
Én odatelefonáltam dokinak , hogy beteg vagyok es be tudok e soron kívül kopogni, mert nem akarok még betegebb lenni.
Így nem kellett várnom
Hát ennyivel én se szaladgálnék orvoshoz egyébként. Ugyanmár miért ne vehetne be panadolt?? Inkább szenvedjen? Azért mert egy extra ritka mellékhatás jelentkezett vkinél, azért neked nem kell szenvedni kedves kérdező. 500mg-os mehet nyugodtan. Mindegyik orvos ezt mondaná. Ibuprofénról megoszlanak a vélemények (lehet e nem lehet melyik trimeszterben lehet melyikben nem) algopyrin is olyan hogy ha magas lázad van annál minden jobb a babának és olyankor beveheted azt is de nálad erről még nincs szó.
Aspirint meg nem szabad.
Ennyi. Marad a paracetamol (azaz a rubophen, panadol). Vedd be nyugodtan.
Irány az orvos, majd ő megmondja mit lehet, mit nem!
Nem minden gyógyszert lehet az egész terhességi alatt szedni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!