Lehetséges, hogy nem várt napja előtt 1-2 nappal már nagyobb az étvágyam és kívánós vagyok?
Ez konkrétan velem történt meg.
Ovu utáni 7. napon(amikor még bőven nem tudtam,hogy teherbe estem-e)kívánós lettem.Ekkor kezdtem reménykedni,hogy hátha.Semmi mást nem éreztem akkor,csak enyhe hasszurkát meg mellfájdalmat,de ezt egyébként is éreztem minden mensi előtt.Emlékszem,olyan mintha tegnap lett volna,hogy pont délutános voltam melóba,csináltam szépen a munkámat,és hirtelen a semmiből rámjött a sárgadinnye utáni vágy..annyira megkívántam,de olyan spontán jött,írtam is sms-t a páromnak,hogy estére mire megyek haza szerezzen nekem sárgadinnyét.Még jó,hogy aug. volt,és volt a boltban még bőven :) Aztán rá két napra este néztük a párommal a tv-t,és akkor megint a semmiből spontán megkívántam a milka csokit.Úgyhogy a páromnak el kellett menni a boltba és hoznia kellett csokit :)
A nemvárt előtt egy nappal pozit teszteltem :) Szóval igen,van ilyen,hogy kívánós lesz vki már akkor is,amikor még nem is tudja,hogy terhes :)
32+6 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!