Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehetséges, hogy nem várt...

Lehetséges, hogy nem várt napja előtt 1-2 nappal már nagyobb az étvágyam és kívánós vagyok?

Figyelt kérdés
2013. márc. 18. 19:20
 1/7 anonim ***** válasza:
50%
Vagy az is lehet hogy csak nagyon szeretnél terhes lenni.
2013. márc. 18. 19:26
 2/7 anonim ***** válasza:
Ritka, de nem lehetetlen. Ilyesfajta tünet előfordulhat mensi előtt is, ezért biztosat csak a pozitív teszt után tudsz majd.
2013. márc. 18. 19:27
 3/7 anonim ***** válasza:

Ez konkrétan velem történt meg.

Ovu utáni 7. napon(amikor még bőven nem tudtam,hogy teherbe estem-e)kívánós lettem.Ekkor kezdtem reménykedni,hogy hátha.Semmi mást nem éreztem akkor,csak enyhe hasszurkát meg mellfájdalmat,de ezt egyébként is éreztem minden mensi előtt.Emlékszem,olyan mintha tegnap lett volna,hogy pont délutános voltam melóba,csináltam szépen a munkámat,és hirtelen a semmiből rámjött a sárgadinnye utáni vágy..annyira megkívántam,de olyan spontán jött,írtam is sms-t a páromnak,hogy estére mire megyek haza szerezzen nekem sárgadinnyét.Még jó,hogy aug. volt,és volt a boltban még bőven :) Aztán rá két napra este néztük a párommal a tv-t,és akkor megint a semmiből spontán megkívántam a milka csokit.Úgyhogy a páromnak el kellett menni a boltba és hoznia kellett csokit :)

A nemvárt előtt egy nappal pozit teszteltem :) Szóval igen,van ilyen,hogy kívánós lesz vki már akkor is,amikor még nem is tudja,hogy terhes :)

32+6 hkm

2013. márc. 18. 19:41
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:)én ma arra lettem figyelmes,hogy 2 nappal ezelőtt vettem gumicukrot amit egyébként nem szoktam,ettem belőle és az autómban hagytam.Ma amikor munka után beültem az autóba megéreztem az illatát és mint egy kisgyerek úgy megörültem,hogy van gumicukor amit megehetek:)Kedves utolsó válaszoló neked gratulálok a babához és kívánok nektek erőt és egészséget!:)
2013. márc. 18. 19:56
 5/7 anonim ***** válasza:
nekem a nemvárt előtt egy héttel már volt ilyen tünetem. reggel mikor mentem melózni általában 4:30kor szoktam kelni és a busz 5:20kor indult mire ki értem a buszmegállóba volt hogy be kellett mennem az éjjelnappaliba kifliért mert majd éhen haltam. pedig soha nem szoktam reggelizni főleg nem reggel mikor megyek melózni. általában 8:30 vagy 8:50kor szoktam kajálni mikor hogy volt a szünetem. de a nemvárt előtti 1 hétben többször volt hogy még munka idő alatt is ettem mert nem bírtam ki.
2013. márc. 18. 20:05
 6/7 anonim ***** válasza:
Érdekes, és nem tudom köze van e a terhességemhez, de elég korán megtudtam a babát, a 4. héten mondta biztosra az orvos, de én már jóval előtte szinte zabáltam, szerintem híztam is több kilót.. mindez tartott a 6. hétig onnan hányás volt a 17-ig. Szóval szerintem simán lehet!
2013. márc. 18. 22:38
 7/7 anonim ***** válasza:
Lehetséges, de azért erre a "tünetre" ne alapozz! Várd meg a tesztet!
2013. márc. 19. 13:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!