Mit tehetnék, hogy minél nagyobb eséllyel megmaradjon a babó? Ma teszteltem pozitívat. Volt már két vetélésem 2011-ben, és van egy kisfiam, aki 2009-ben született.
szija
én is ezen aggódtam.nekem is volt 2 vetélésem.
ráaádsául az egész terhességem barnázással indult ami tulajdonképp végig kisért az előző hetekben.
nekem is utrogestant írtak fel és szigorú fekvést javasolt a doki.
nagyon nehéz ez az idő tényleg nem kívánom senkinek.
most már betöltöttem a 12 .hetet örülök mert csökkent a veszély remélem már nem lesz baj.
és ami fontos hogy tényleg ne stresszelj és sokszor begörcsöltem a stresz miatt.sok sikert!
Én a Femibion 800-at tudom ajánlani. Azt szedtem a terhesség tervezésénél (1,5 hónapig) + a terhesség első 3 hónapjában és minden rendben ment.
Úgy hallottam, hogy orvos tud felírni Ultragesten kúpot, ami segít abban, hogy a magzat megmaradjon.
De persze fontos a nyugodt, kiegyensúlyozott életmód és hogy egészségesen táplálkozz (minden nap gyümölcs és zöldség).
Jó babavárást! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!