Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hányadék héttől vettétek meg...

Hányadék héttől vettétek meg az első babátoknak a dolgokat?

Figyelt kérdés
ruhákat, kiságyat, babakocsit stb.stb.
2013. márc. 18. 11:49
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

kedves második. nagyon sajnálom, ami történt:(

a többieknek meg köszönöm a válaszokat!

Igazából nem én vagyok várandós:) hanem a párom sógornője. Külföldön élnek, májusban jönnek haza látogatóba, hát akkor Ő még csak kb. a 8-10. hét körül lesz, és mivel kinn minden 3x áron van itt szeretnének megvenni pár dolgot, pl. kiságy, pelenkázó, babakocsi. Az én anyukám azt mondta, hogy babonából még nem szabad semmit venni neki, de hát én nem bírtam ki és már vettem neki zoknikat:)

Szóval szerintetek 8-10 hetesen nem túl korai?

2013. márc. 18. 12:20
 12/18 anonim ***** válasza:

Bocsi, de mire kiderül, már minimum 4-5 hetes terhes, ha nem több. Hogy lehet 2 hónap múlva 8 hetes?

Egyébként én a 14. héten vettem 2 pár kis zoknit és egy sapit, egyelőre nem szándékozom nagyon vásárolgatni, ráérek még.

2013. márc. 18. 12:36
 13/18 anonim ***** válasza:

Én 18 hetesen vettem egy kis zoknit és magzati szívhang hallgató készüléket, 22 hetesen kaptam sok ruhát, mérleget, játékot és tegnap (23 hetesen) vettünk meg szinte minden mást a Babaszafariban. Addig-addig ügyeskedtem, hogy több, mint 37 ezer Ft-ot spóroltunk meg. :)

A babaszoba festése viszont csak májusban lesz, kb. akkor amikor én 7 hónapos leszek.

2013. márc. 18. 12:39
 14/18 A kérdező kommentje:
igen, miután elküldtem, már rájöttem, hogy elszámoltam
2013. márc. 18. 12:40
 15/18 anonim ***** válasza:
Akkor májusban már simán második trimeszterben lesz, szerintem nyugodtan vásárolhatsz nekik és ők is vásárolhatnak. A babona meg hülyeség (nem csak ez, hanem minden más is)! :)
2013. márc. 18. 12:43
 16/18 anonim ***** válasza:
Én július 21.-re várom a kis ruhák a 18.hétig bezárólag 6 hónapos koráig meg vannak ezeket megvettem, Babakocsit most vettem, kiságy ez után következik, és a pelenkázó is, na meg a többi apróság, de április végéig bezárólag meg szeretnék mindent venni,hogy májusban csak a baba szobára koncentrálhassunk!
2013. márc. 18. 12:50
 17/18 anonim ***** válasza:

Szia.

Én még csak 4 és fél hetes voltam,amikor jó áron ráakadtam az álmaim babakocsijára,és nem is szalasztottam el.Pár darab babaruhát még akkor beszereztünk,amikor még úton sem volt a kisfiam.Úgyhogy mi elég korán elkezdtük neki beszerezni a dolgokat. 28. hétre pedig mindent megvettünk..sőt már a kórházi cuccainkat is összeraktam,úgyhogy én már indulásra készen állok. :)

Én nem voltam/vagyok és leszek soha babonás!!

32+6 hkm

2013. márc. 18. 12:55
 18/18 anonim ***** válasza:

Mi elég későn kezdtünk el készülődni. Ennek elsősorban az az oka, hogy dolgoztam. Sem energiám, sem kedvem nem volt ezzel foglalkozni akkor még..

Kb. a 34. héttől készült el a gyermekszoba, szereztük be a szükséges cuccokat. Ajándékba karácsonyra kaptunk elsőként body-kat és pár kiszoknit.

Időben meglett minden szerencsére, 1-2 héten belül jön a baba.

2013. márc. 18. 13:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!