A szülinapja a babátoknak ha hétköznapra esik, mikor tartjátok? Aznap vagy előtte/utána hétvégén?
Figyelt kérdés
Nemsokára jön az első szülinap. Nagyon szeretném ha jol sikerülne. De pont hétköznapra esik. és a családbol sokan estig dolgoznak így szerintem nem lenne jó a napján tartani. És mennyire készültetek kaja téren?2013. febr. 9. 20:59
1/6 anonim válasza:
Mi a közelebb eső hétvégén tartottuk. Mivel délután tartottuk, csak süti és torta volt.
2/6 anonim válasza:
Azt a közel eső hétvégét választjuk, ami jó a családnak (nagyszülők, tesók messze élnek, így elég macerás összehozni mindenkit).
Ha ebéd körül jönnek, akkor jobban készülök (ebéd és torta, sütik), ha délután jönnek, akkor valami rágcsálnivaló, szendvics és torta.
3/6 anonim válasza:
Magunkban azon a napon ünnepelünk. Család mindig utána következő hétvégén jön.
Előtte nem ünnepelünk.
4/6 anonim válasza:
Mi aznap tartjuk, mondjuk ekkora gyereknek még nem rendezünk bulit, csak a nagyszülők jöttek.
5/6 anonim válasza:
Mi a napján tartunk minden szülinapot, babákét is akkor fogjuk.
6/6 anonim válasza:
Bár nem vagyok se szülő, se baba, azért válaszolok. :)
Nekem szerdán volt, anyum most hétvégén akarja megtartani. Ebéddel "kezdünk", így majorannás csirkét csinál. Tortáról nem tudok, de bizti lesz. :D
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!