Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hányadék héttől vettétek meg...

Hányadék héttől vettétek meg az első babátoknak a dolgokat?

Figyelt kérdés
ruhákat, kiságyat, babakocsit stb.stb.
2013. márc. 18. 11:49
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
20.héttől
2013. márc. 18. 11:52
 2/18 anonim ***** válasza:
55%
Én nem tehetek róla, de nem vettem neki semmit, csak az utolsó hetekbe. Sajnos volt már vetélésem, így nem mertem előre vásárolni, mert az bizony nagyon rossz érzés :(
2013. márc. 18. 11:53
 3/18 anonim ***** válasza:
Én már vettem neki egy darab kis rugdalózót :) A szüleim meg kettőt :D Akkor voltam 12-13 hetes. Most 14+2 hetes vagyok. A babakocsit, ágyat meg mindent majd szépen sorjában. De szerintem ráérek még az ötödik-hatodik hónapig elkezdeni intenzíven vásárolni. :)
2013. márc. 18. 11:54
 4/18 anonim ***** válasza:
Babakocsit 12 hetesen vettük, mert akkor végéig volt jelentősen akciós amit kinéztünk. :-) Amúgy meg folyamatosan kaptuk a dolgokat és vásároltunk is. Babonákban nem hiszek, hogy azért fog elmenni a baba mert már korán vásárolunk neki...meg sajnos van rokonunk, akinek 38 hetesen halt meg a babája, szóval ha az utolsó hetekben vásárol valaki, baj akkor is történhet. Én nem akartam az utolsó időszakban foglalkozni vásárlással, mászkálással boltról boltra, a 7. hónap végére minden kész volt, 36. hétig kimostam-kivasaltam a babaruhákat, textilpelenkákat, össze volt készítve a szülős bőrönd, úgyhogy az utolsó 4 hétben már a világon semmi dolgom nem volt, csak pihenni (meg hetente eljárni vizsgálatra).
2013. márc. 18. 12:00
 5/18 anonim ***** válasza:
Nem attól fog elvetélni, ha vásárolsz, viszont ha elvetél az ember, akkor rakhatja el/adhatja el/viheti vissza a cuccokat, és akkor még fájóbb.
2013. márc. 18. 12:02
 6/18 anonim ***** válasza:
július végére vagyok kiírva. másjutól kezdek el komolyabban bevásárolni a babának. akkor kap saját szekrényt, pelenkázót, babakádat, babakocsit, új rugikat és pelenkákat meg babaápoló szereket.(hozzátartozik az igazsághoz, h néhány dologról már tudom, h tuti lesz, mert úgy kapjuk. csak el kell hozni. tehát így azért nem akkora para pl a rácsos ágy, etetőszék a tesóméktól és három zsáknyi ruha az unokatesómtól...)
2013. márc. 18. 12:04
 7/18 anonim ***** válasza:
Én a 35. hétben vagyok, és még nem vettem semmit! Most készül a babaszoba, úgyhogy nem is tudnám hova tenni... És még jövő hétig dolgozok, úgyhogy időm is kevesebb van. Az utolsó 3 hét szerintem elegendő lesz a vásárláshoz, főleg hogy 1 helyen tervezek megvenni mindent.
2013. márc. 18. 12:13
 8/18 anonim ***** válasza:
Második vagyok. Nem a babona miatt, hanem az érzés miatt. :( Nem kívánom senkinek. Ott vannak a cuccok, a baba meg már az angyalok közt. :( Na, jó hagyjuk inkább. :(
2013. márc. 18. 12:13
 9/18 anonim ***** válasza:
a legelején a "bejelentéshez":) egy rugit, majd valamiért 3 body-t, de amúgy csak a 20. héttől tervezek vásárolni
2013. márc. 18. 12:15
 10/18 anonim ***** válasza:
Második, ötödik: a vetélés szörnyű dolog, én is átéltem, kétszer is. Nyilván 6-7 hetesen nem vásároltam és nem is vásárolnék, mert akkor még semmi nem biztos, de 12. hét után már ritka a vetélés. Másrészt meg mint írtam, a legvégén is történhet nagy baj, mint az a családunkban is történt, szóval ha 9. hónapban vásárol valaki az sem garancia arra, hogy nem kell majd elpakolni, visszavinni. :-((
2013. márc. 18. 12:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!