Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogy a fenébe létezik hogy...

Hogy a fenébe létezik hogy tartom a cukros diétát (összeszámolva kalória ügyileg is fogynom kéne vagy max. Stagnálni) és mégis hízok?

Figyelt kérdés
Tudom kisebb gondom is nagyobb legyen ennél de egyszerűen nem fér a fejembe. 10 hetes vagyok plusz 2 kg-nál járok. A második babámnál 24 hetesen kiderült a terhességi cukor, onnantól értelemszerűen diétáztam addig feljött plusz 8-9 kiló, utána már "csak" 4 amiből 4 kiló volt a babám. Most gondoltam már az elejétől fogva tartom a diétát mert nem akarok 24.hétre plusz 10 nél járni (iszonyú nehezen is adom-adtam le a felesleget). Mindenre odafigyelek, számolgatok, semmit nem eszek meg amit amúgy megkívánnék, csak egészéges dolgokat és mégis hízok. Pedig amúgy is van rajtam túlsúly (176 cm vagyok és 72 kg). Tud vki erre vmi épeszű magyarázatot?
2013. márc. 18. 08:20
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Nem hiába tartod a diétát, mert ezzel csökkented a kockázatát a terhességi cukornak. Én első babámmal cukros voltam, így a másodiknál már elejétől fogva tartottam a diétát a doki tanácsára. Ugyan megint cukros vagyok, de jobb lett a terheléses eredményem mint az elsőnél, akkor 11,2 volt, most csak 9,2 ami még mindig magas, de lényegesen jobb mint 2 éve. Szóval ne idegeskedj ezen, nem felesleges a diéta, a baba szempontjából mindenképpen jó.
2013. márc. 18. 12:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!