Létezik, hogy csak ennyi kalória amit főztem?
Figyelt kérdés
Chilisbabot csináltam, darált csirkemellel.
A konzerven 66-70 kcalt ír 100g babra.
leírom a receptem:
2 ek olivaolaj - 212 kcal
240g vörös bab - 168 kcal
240g chilisbab - 158 kcal (mindkettő konzerv)
egy zacskó chilisbabpor - 85 kcal
341 g csmell - 375 kcal
az egész fazék 998 kcal-ra jön ki, vagyis 100 ebédben 98,32 kcal van. tényleg ilyen jót főztem?
:D
2013. jan. 17. 15:28
1/14 A kérdező kommentje:
*100 g ebédben
2013. jan. 17. 15:29
2/14 anonim válasza:
Nem inkább 998 van 100 g ebédben?
Amiket írtál, azok nem a 100 g-onkénti értékek?
3/14 Robi.88. válasza:
Tuti nem jo amit irtal mivel 100g babban van 168kcal. Számold ki ujra.
4/14 Robi.88. válasza:
kb 150 kaloria\100g és egy adag az olyan 30 deka korul van, ehhez még jon a kenyer amit megeszel melle.
5/14 anonim válasza:
Azt vágod, hogy több mint a fele hüvelyes, ami a vércukorszinted (fogyás) alapvető 'ellensége' ?
6/14 Robi.88. válasza:
viszont a huvelyesekben legalabb sok feherje van
7/14 anonim válasza:
Találunk valami fényt.. a sötét alagút végén? Azért eszünk fehérjedúsan, hogy ne kelljen szénhidrátdúsan enni. Fehérje éppenséggel akad a csirkében is..
8/14 Robi.88. válasza:
Én nem mondtam h a csirkében ne lenne feherje és raadasul kevesebb szénhidrat csak arra értettem h lehetne rosszabb is a helyzet:D
9/14 anonim válasza:
a tiszta éhezés.
sajnos a hüvelyes zöldségek nagyon nem jók. éppen az éhenhalás elkerülésére megfelelők csak, ha húst készít az ember, igazából érdemesebb bármilyen más zöldséget készíteni hozzá, már ha számít.. :D
10/14 Robi.88. válasza:
h a huvelyesek csak az éhen halás elkerulesére jok? azért kicsit olvass utana:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!