Letezik olyan "nasi" ami elveszi az etvagyadat, de nincs benn szinte semmi kaloria?
Ma reggel a TV2-ben a Takács Nóra készített banánból és zabpehelyből kis süti korongokat - eszméletlen egyszerű, jól néz ki és majdnem 0-kalóriás.
Keresd vissza a ma reggeli Mokkát!
Banán, mint 0 kalóriás alapanyag... hát izé...
A nyers zöldségek, répa, zeller, karalábé, vagy pl. a szárított alma remek nasik.
Víz..
Halál mindegy a kalóriatartalom: a tepertő egy jó sós 'nasi', és mondjuk a közhiedelemmel és a kalóriamániával ellenben nem hizlal.
A zöldségek, de még a gyümölcsök is tekinthetők ilyennek. Olajos magvakból bizonyos mértékkel szintén így lehet enni, bár azokban általában már van egy nem annyira kívánatos keményítőtartalom.
Kösz hogy lepontoztatok, elvégre segíteni akartam
Lehet, hogy félreértettem valamit, elvégre buta férfi vagyok.
Mégegyszer elnézést.
Köszi az ötleteket,kedvesek vagytok hogy írtok! :) Felpontoztam mindenkit!
Amugy én is azt hallottam hogy a banán nem olyan ártatlan kalórákban..de az a banános süti ettől függetlenül nagyon jól hangzik!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!