Letezik olyan "nasi" ami elveszi az etvagyadat, de nincs benn szinte semmi kaloria?
Nekem a gondolaTODRA is összefut a nyál a számban. És még kisütve sem vagy rendesen, ha a sófogyasztásról érdeklődsz.
1. pont - majdnem mindenki szereti a tepertőt, különc vagy ha te nem, ugyanakkor elfogadjuk hogy más az ízlésed.
2. pont - kevés só van az állati zsírban.
3. pont - az ember leginkább tengerpartközeli élőlény elsősorban, a sófogyasztás.. kevés természetesebb dolog van számunkra, mint az hogy sóval találkozik a szervezetünk. De ez nem az én teóriám, sőt nekem nemigen vannak teóriáim.
Ja, persze, már emlékszem, te ennél csecsemőt is.
Azért nem vagyok egyedül a világon, aki undorodik a tepertőtől...
Mire a többes szám? Már szaporodtál is?
Királyi többes <3
Kínában a placentát is megeszik, mint fiatalítószer, hát, igazából a borjú is finom... höhö.
Kérdező, olajos magvakat sem szereted? Banán chipset? A banán éppen már annyira nem ch szegény, de gyümölcscukor van benne, ami azért más mint a keményítő és a szőlőcukor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!