Kalòria szempontjábòl miért kevesebb a pirítòsban, mint a sima kenyérben?
Figyelt kérdés
2013. febr. 2. 17:01
2/4 anonim válasza:
Az eltérés 1 tized kilólakórai. Ha zsiradékban pirítod, akkor a pirítósé még jelentősen több lesz.
Az 1 tized a Mallard-reakciónak köszönhető.
3/4 A kérdező kommentje:
Akkor valoszinuleg rossz a kaloria tablazat, amit talatam :) koszonom
2013. febr. 2. 18:24
4/4 anonim válasza:
Azonos súlyra vetített értéket tüntet fel? Mert ha mondjuk szelet a mértékegység a mennyiség, akkor lehet eltérés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!