Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 35. hetemet töltöttem szombato...

35. hetemet töltöttem szombaton, elfogyott a Magne B6 vitaminom, szerintetek vegyek még? És vas pótlására jó a Béres Vas Vitál?

Figyelt kérdés
2013. márc. 18. 04:24
 1/9 anonim ***** válasza:
szerintem már nem kell vasból nekem pezsgő tablettát mondott a doki...
2013. márc. 18. 06:22
 2/9 anonim ***** válasza:
A magnéziumot a 36. héttől kezdve szokták abbahagyni. Vas pótlásról nem tudok nyilatkozni, nekem a nőgyógyászom szokta felírni a vasat (neoferro-folgamma).
2013. márc. 18. 06:23
 3/9 A kérdező kommentje:
Így is 2 héttel nagyobb a számítottnál,meg császár is lesz,a fiúk is a 37.hétre születtek az már jó lenne,mert akkor baj nem nagyon lehet,gondolok itt a tüdő érettségére meg a nagysága is igencsak elegendő lesz:)nekem a doki a Femibion Vasat ajánlotta de olyandrága mint a fene ebben a Vas Vitálban meg nem csak vas van hanem többek közt Folsav is...köszi hogy írtatok:)
2013. márc. 18. 06:37
 4/9 anonim ***** válasza:
Szerintem vegyél magnéziumot mert én 3 hete szültem most kezdtem újra szedni mert nagyon fáj a lábam, a szoptatás is minden vitamint elvesz és a vas is kell.
2013. márc. 18. 08:33
 5/9 anonim ***** válasza:
Mostmár nyugodtan abbahagyhatod!
2013. márc. 18. 09:12
 6/9 anonim ***** válasza:
Szerintem már ne vegyél, vagyis a terhességed idejére már ne, 36. héttől már nem is szabad szedni. De majd szülés utánra tényleg jó lesz ha tartasz otthon, mert a fáradtság megviseli az idegeket is, és a magnézium és a b vitamin is jó hatással van rájuk.
2013. márc. 18. 09:31
 7/9 anonim ***** válasza:
Nekem már a 33 héttől mondta a doki, hogy ne szedjem. Modjuk nem is igazán szedtem, mert hányingerem volt tőle, de már tényleg ne vegyél. Egyedül a vasat szedem, amit a doki írt fel(neoferro-folgamma), de arra azt mondta, hó ha marad a szülés után is...
2013. márc. 18. 10:32
 8/9 anonim ***** válasza:

velem a doki végig szedeti a magnéziumot... igaz én nem magne b6-ot szedek,mert az iszonyat drága és nagyon sokat kell belőle szedni. magnesii-citricit írt a körzeti,ebből receptre csak 139 ft egy doboz. de még recept nélkül is csak 300 ft 10 szem.

vas pótlásra meg maltofer-fol-t írt, vas és folsav is van benne. talán 1700 ft egy dobozzal, 20 szem.

2013. márc. 18. 10:39
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszi hogy írtatok,szóval csak megnyugtatásra volt szükségem mert a nagy büdös helyzet hogy e pillanatban egy árva vasam sincs és ugye a Magne B6 ott kezdődik hogy 1000 forint feletti ha tudtam volna hogy ez a Ciitrit vagy mi ennyire olcsó??!!!na de már mindegy,a lényeg hogy köszi a megnyugtatást ezen az 1 héten már gondolom nem múlik semmi értve ezt a Magnézium pótlására:)))Szép napot nektek:))
2013. márc. 18. 13:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!