Mit tegyek? Eddig 3x2 magne b6 szedtem,
Figyelt kérdés
de az egyik ismerösömet küldtem patikába és nem volt és béres magnézium 250mg b6-ot hozott, megkérdeztem a dokit, hogy ez is jó e ugyanugy szedjem e a 3x2 ebböl is, de csak annyit mondot szerinte biztos. Tegnap kezdtem el délben és nagyon hasmenésem van töle. Mit tegyek?a tájékoztató szerint napi 1 és hasmenés esetén abbahagyni.dokihoz majd csak márc.11-én tudok menni,háziorvos tud tenni irni valamit?azért kell szednem mert görcsölök és kinyilott a méhszáj 2111.köszönöm a válaszokat.2013. febr. 25. 13:02
1/9 anonim válasza:
Szia!Szerintem ne szedd tovább,hanem menj el egy másik gyógyszertárba és vegyél magne B6 ot.A hasmenés elmúlik majd magától!
2/9 anonim válasza:
Szia!
A Béresben 250 mg a magnézium, amit Te eddig szedtél abban csak 48 mg.
Ha a béresből bevettél 6 db-ot, ne csodálkozz, ha hasmenésed van. 1, maximum 2 db kell belőle.
3/9 anonim válasza:
Nekem is hasmenésem volt tőle, ln is 3x2-t szedtem. És a dokim lecsökkentette az adagot 3x1-re. Igy is minden oké és nincs hasmenésem! én a helyedben addig mennék, mig nem találok bérest!!
4/9 anonim válasza:
utolsó vok. elirtam: olyat keress, amilyet a béres előtt szedtél :)
5/9 anonim válasza:
A magneb6-ban nagyon kevés a magnézium. A szervezeted úgy érezte, hogy túl sokat viszel be, ezért hasmenéssel válaszolt rá.
Napi 1et szedj csak belőle!
Ha továbbra is hasmenésed lesz, akkor vegyél más fajtát!
6/9 anonim válasza:
Nyugodtan szedjed, de ne 6-ot, hanem 1-2 tablettát naponta.
7/9 anonim válasza:
Hány hetes vagy? Mert ha még nem aktuális a szülés 3-4 héten belül, és 2111 a méhszájad, akkor nem 300 mg magnéziumot kellene szedned, hanem 1000-2000 mg-ot. Inkább ezügyben konzultálj a dokiddal!
8/9 A kérdező kommentje:
32 hetes vagyok délben már csak a diaphylint mertem bevenni,mostmár talán kiürült a szervezetemböl,mert 2körül voltam utoljára,
2013. febr. 25. 16:33
9/9 anonim válasza:
Én a helyedben nem merném még elhagyni a magnéziumot! Legalább annyi milligrammot kellene szedned, mint eddig, de inkább többet, nehogy túl hamar tovább nyíljon a méhszájad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!