Ti bíztok abban amit az orvos mondd, a baba nemét illetően?
Figyelt kérdés
Barátnőm most hívott, megszült! Lányt vártak, 3 orvos lányt mondott, erre fiú lett! Fél évig lány néven vitatkoztak, erre fiút kellett bemondani, amire nem is gondoltak!
Nagyon ledöbbent még az orvos is!
Ezek után én is tartok attól fiú lesz -e!?
2013. márc. 17. 08:43
1/5 anonim válasza:
Szerintem ez nem akkora katasztrófa, mint amilynnek látjátok. Nem vonatkozik rád, nyilván ne menj azokhoz az orvosokhoz, akik ezt elnézték. Az egészség a legfontosabb, és szerintem meg lehet változtatni a nevet.
2/5 anonim válasza:
Az azért nagyon ritka,hogy az orvos hibázik.Jó most egy-két ilyen eset van,de ez nem törvényszerű.20.hét után már elég egyértelműen látszik,főleg 4D-n.De nem hiszem,hogy ez akkora probléma,hogy fiú v. lány,lényeg,hogy egészséges legyen.
3/5 anonim válasza:
ez nekem is megfordult a fejemben,bár tisztán láttuk a nunit,sztem összetéveszthetetlen volt,de ugye biztos csak akkor lesz,ha megszületik. a világ összedőlni nem fog,főleg,hogy valójában fiúcskát szerettem volna. a bökkenő csak az lesz,hogy az összes ruhácskát kaptuk,amiknek a 70%-a rózsaszín. így haza jönni is lilában fog kis kötött kardigánnal fűszerezve :) itthon rózsaszín fejvédője lesz,lila kiságyra kötött zsebes tárolóval és még sorolhatnám :) de biztosan túl fogja élni. a sokszor ismételt "csak egészséges legyen!" mindig megállja a helyét! :)
4/5 A kérdező kommentje:
Na igen, darab darab, csak ugye az ember készül, úgy rendezi be a picinek a szobát, választja ki a dolgokat, és cserélheti le...
2013. márc. 17. 10:28
5/5 anonim válasza:
Tényleg nagyon ritka, hogy a doki ennyire elnézi! De egyébként a legtöbb doki azt is mondja, hogy "úgy néz ki, lány" vagy "biztos, hogy lány". Nem mindegy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!