Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha mindig 2 héttel nagyobbnak...

Ha mindig 2 héttel nagyobbnak mérik a babámat, akkor esélyes, hogy korábban is fog megszületni? Mondjuk a 36. hét után bármikor? 33hkm

Figyelt kérdés

2013. márc. 14. 19:43
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nekem a 11. héttôl mindig nagyobbnak mérték 1-2 héttel, olyannyira, hogy a 12. héten esedékes integrált tesztes vérvételt 1 héttel elôbbre hozták. Próbáltam én a dokinak mondani, hogy korai pém van, szerinte vagy nem emlékeztem jól az utolsó mensi elsô napjára, vagy az együttlétre. Évek óta írom a mensik elsô napját, illetve a dokim nem tartott gyertyát, amikor együtt voltunk. A végén csak annyit írt a leletre, hogy nagy baba. Január elsô napjaira voltam kiírva, doki tuti volt benne, hogy két ünnep közt elég lesz császározni (programozott volt), én meg hetekig próbáltam megmagyarázni neki, hogy tuti karácsony elôtt kint lesz. December 22-én született sürgôsségi császárral, 3280 grammal és 50 cm-rel. Azt hiszem nekem volt igazam:-))) Mégse tartott gyertyát a doki:-)))
2013. márc. 14. 22:51
 12/13 anonim ***** válasza:
Ha már a korai UH-kon is nagyobbnak mérték akkor valószínű, hogy tényleg idősebb a számított koránál, mert akkor még egyformán fejlődnek, de kb. 11 hetes kortól már nagyon egyéni ritmusban fejlődnek, úgyhogy annál későbbi UH-k alapján már nem szokták módosítani a terminust sem a dokik.
2013. márc. 15. 12:31
 13/13 szsuzs ***** válasza:

legpontosabban a 12. heti uh-n mérik meg, addig kb egy ütemben fejlődnek a picik. Utána meg már az alkatuk is közrejátszik! különben nem lennének időre született 3 kg-os és 4,5 kg-os babák.

ha ott jól mérték, akkor az a mervadó. később nem is tudnak mindent átfogóan mérni, mert kitölti a picúr a pocakot.

2013. márc. 15. 13:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!