Ha mindig 2 héttel nagyobbnak mérik a babámat, akkor esélyes, hogy korábban is fog megszületni? Mondjuk a 36. hét után bármikor? 33hkm
Esélyes, de előre pontosan úgysem lehet megmondani.
Nekem nem az elejétől, hanem "csak" a 30. héttől mondták mindig, hogy nagyobb, a doki előbb is várta. Aztán a 41. héten úgy kellett kicsalogatni, mert már zavaros volt a magzatvíz, és teljesen normális súllyal született (3,3 kg).
Nem lehet ezt tudni.
Vagy előbb fogant, és ezért mérik nagyobbnak, és így talán előbb jön.
Vagy csak nagy baba. De attól még, hogy nagy, nem biztos, hogy előbb jön. Akkor fog érkezni, amikor elég fejlett lesz, és ezt sem az uh-k, sem a dokik, sem a méretek nem fogják igazán befolyásolni.
Nekem minden uh-n 2 héttel volt nagyobb, ezek szerint a 38. héten kellett volna megszületnie.
De a 41. betöltött héten született. Tehát uh. szerint már 3 hete kint kellett volna lennie.
Ez magában csak annyit jelent, hogy nagyobb az ÁTLAGNÁL.
Hát sokat ne adj ezekre a mérésekre... Nekem a 28. héttől folyamatosan kisebbnek mérték a babát jó 1-2 héttel, erre a betöltött 40. héten megszültem 50 perc alatt egy 4 kilós kisfiút. Nem vágott a doki gátat mert még szülés előtt is azt mondták, hogy kicsi a feje, kicsi a baba, könnyen ki fog jönni. Pedig elismert szakember a dokim és jó a kórház is.
Majd jön ő amikor jönni akar:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!