12 hetes terhes vagyok, tegnap voltam ultrahangon de nem tudta megnézni a nyaki redőt mert még kicsi a baba. Ez bajt jelent? Nagyon félek!
Figyelt kérdés
2013. márc. 14. 14:48
1/16 anonim válasza:
Szerintem csak szimplán béna volt az orvos aki Uh-ozott,vagy pedig nagyon elavult Uh-os géppel nézte..a 12.heti Uh az első ,,nagy,, szűrés,ilyen idős terhességnél már látnia kellett volna!!Nem hülyeségből kötelező a 12 hetes UH!!!
Nekem már simán látta,meg a 13. hetin is.
32+2 hkm
2/16 A kérdező kommentje:
Bízom benne hogy csak ez áll a háttérben!
2013. márc. 14. 14:56
3/16 anonim válasza:
Keress egy rendes dokit még ma valami magánba, mert a 12. heti uh-t muszáj azon a héten megcsinálni.
4/16 anonim válasza:
Nekünk is kisebb volt a baba, megmérte, de így nem volt hiteles az adat. Hány centi volt a kicsi?
5/16 frászkarikaborsó válasza:
szerintem is az orvos volt béna vagy az uh készülék. Én elmennék másik orvoshoz mert a nyaki redőt 12 hetesen kell mérni, 13-14 hetesen már nem tud belőle fejlődési rendellenességre következtetni.
6/16 A kérdező kommentje:
35,5 mm volt,azt mondták lehet hogy fiatalabb a terhesség.
2013. márc. 14. 15:20
7/16 anonim válasza:
Lehet fiatalabb is a terhesség, főleg a mérete alapján. Ne aggódj. De én is elmennék máshova is. Egyébként betöltött 14. hétig tudják nézni. Én 13 hetesen voltam.
8/16 anonim válasza:
Én ezt csak azért nem értem mert állítólag a 12.hétig egyformán nő minden baba.Onnan tudják napra pontosan mennyi idős.A nyaki redőt pedig 12 hetesen kell mérni sem előbb sem később mert más eredményt mutat.Ennek függvényében szerintem az a valószínűbb,hogy elszámoltak és még nem vagy 12 hetes terhes.
9/16 anonim válasza:
Akkor az a gond. Nekünk 39mm volt, azt mondták, hogy 45 fölött tudják mérni. A 14. hétig nézesd meg megint. Nekünk egy hét után már 63mm-esre nőtt.
10/16 anonim válasza:
Egyformán növekszik, csak nem mindegy, hogy mikor fogant. Ha középidőhöz képes egy héttel később, akkor nyilván kisebb a baba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!